Jag hade så rätt!

Jag ringde Nathalie och var verkligen något skumt.

N: Hallå?
H: Hej det är Helena.
N: Ehh HEJ! ...vad vill DU?
H: Vadå vad vill jag? Varför säger du så?
N: ....hahahahahahahaa
H: hahahahahahahahaa
N: Eeeeh vet inte men du måste gå "Falle" fular sig, ringer om en kvart.
H: Jaja, okej visst!...
En kvart senare hör jag människor i svalen och jag som håller vakt särskillt ikväll går till nyckelhålet för att kolla då jag ser två svarta jackor stå där samtidigt som det ringer på dörren och jag DÖR jag blir så rädd jag typ skriker haha.

Hur som helst så var det Nathalie och Maryam som kom och de hade med sig pizza!
Vi hade det jättemysigt, underbara mamma hade gjort iordning en SPA-bricka åt oss med musik, lermasker och andra ansiktsmasker och gulliga böcker och sånt haha.
Så vi gjorde maskerna och så sedan satte vi oss och tittade på "The Killing Room". Filmen är inte läskig eller äcklig överhuvudtaget även om det kan låta så men den är otroligt spännande på ett sätt och den är grymt välplanerad, en riktig kvalitetsfilm. Rekommenderas för de som tycker om "pusselfilmer", där det är ett mysterium eller något som man inte riktigt vet om, och så utvecklas det steg för steg och man försöker hitta ledtrådar och mönster osv.

Vi hade i alla fall en väldigt trevlig kväll, mamma hade ordnat allt detta för min skull eftersom jag har haft en så upptagen och ganska stressig lov-vecka. Jag har den bästaste mamman i hela världen!

Hoppas ni alla haft en Happy Halloween!

Såhär ser jag ut när det är fullmåne på Halloween-natten.





Ett par som alltid är bäst utklädda på röda mattan är ju
Christina Aguilera och Jordan Bratman



Scary

Inte nog med att jag inte vet hur ensam min kväll blir, det är ju HALLOWEEN nu också och vi har hundratals grannungar här omkring och jag är alltid jätterädd för dem, jag typ tittar ut i nyckelhålet och sedan springer in i köket helt tyst för att de inte ska veta att någon är hemma...
Så från och med nu ska jag campa i hallen och roa mig själv med att platta håret och samtidigt hålla koll genom nyckelhålet så att jag inte för några hemska överraskningar.
Stick alla hemska halloweenisar!!



Mysterious!

Mamma planerar ett lönnmord på mig.
Okej inte riktigt men känslan är densamma!

Jag är ensam hemma nu ikväll (änsålänge) eftersom mami är hos min moster och ska göra någonting trevligt.

Jag har aningar om att min kväll inte kommer bli så ensam-hemma som jag tror.
  • För två dagar sedan ringde hon Nathalie och pratade med henne och jag fick inte lyssna! (Det försökte jag visserligen ändå men jag lyckades inte höra vad hon sa)
  • Igår var vi i centrum och handlade massor och hon köte massa gott och sånt helt utan anledning vilket inte är likt henne, och sedan gick hon inte på Kicks och köpte något jag inte fick veta vad det var.
  • Idag åt jag middag innan hon gick hemifrån och hon sa åt mig att jag skulle vänta med efterrätten en halvtimme eller så eftersom jag skulle smälta maten. Ursäkta men, vänta med efterrätt, hallå? Sedan när jag ändå sa att jag tänkte äta den så fort hon gått sa hon att jag inte fick, och jag ska vara "ensam hemma" i minst fyra timmar framåt?
Nu ska jag ringa Nathalie och se vad hon ska ha för sig ikväll. I'm gonna find out the truth!
Nu kan det faktiskt vara så att jag är helt ute och cyklar men det tror inte jag!



Den perfekta dottern.

Jag har inte haft tid att blogg just nu, men jag lovar imorgon blir det ganska mycket update, eftersom jag har en del saker att uppdatera om så att det blir kul!

Hur som helst ska jag nana nu, men tänkte bara säga innan jag lägger mig att min mami fyller år imorgon och eftersom vi är "ensamma hemma" ska jag ensam gå in till henne med frukost på sängen och sjunga Du gamla du fria för henne, eller vilken det är man brukar sjunga.

Det är lite roligt för att hon förväntar sig inte att jag ska komma in till henne bara för att jag är själv, för hon sa typ förut: "Jaa men vi kan kolla på det när du vaknar imorgon, när det nu blir" typ. Så det blir lite extra surprise! ;)


Jag köpte lite extra lyxig på-sängen-födelsedagsfrukost till henne på ICA förut, får se imorgon vad hon tycker!

Så det är det for now. Nu måste jag nana för jag tänkte gå upp vid 7, vågar inte riskera att hon hinner gå upp innan mig imorgon!

Godnatt på er!



Hard rock hallelujah

Lördag
Här kommer lite preview på hur jag såg ut
i lördags, det fanns en sån "rökmaskin" där,
så jag övade på mina trollkarls-skills!
Det kommer fler bättre tyydligeare bilder snart,
men det är Nathalie som har dem så jag bara
väntar på att hon ska skicka dem till mig! :)

Lika som bär?

Fick ett tips av en kompis att jag var väldigt lik den här tjejen från Facebook.
Vad tycker ni?



Jag tycker faktiskt själv att det finns vissa likheter haha..

Going trashhh

Nu ska jag nana, har suttit ett tag nu och försökt trasha mina annars så stilrena H&M-jeans haha! Är man ingen hårdrockare får man taga vad man haver.
Well, hörs förhoppningsvis imorgon medan vi gör oss iordning till festen och kanske lite bilder då med.

OM det skulle vara så att jag inte får tillfälle att skriva, så får ni ha en trevlig lördag och en häftig lördagskväll!

Goodnight och hard rock hallelujah.



Visste ni att...

...katter gillar ölkorv!?
Eller, mina gör det i alla fall... Kom just hem från stan och satte mig på sängen med en ölkorv och Loka, och Tarzan skulle direkt fram och slicka på den så istället för att få kattinfluensan gav jag honom en bit och han käka den på 5 sekunder!
Så, katter gillar alltså ölkorv - och mycket vitlök ska're va!

Snickaren är här också, han ska renovera vårat tak på övervåningen, lägga nytt heter det kanske. så ryssen är här hela dagarna och har tydligen en egen nyckel hit så att han kan komma hit när vi inte är hemma, jag kom hem idag och så var det bara han som var så det är lite creepy faktiskt, men han är jättesöt och supersnabb, det blir väldigt fint!

Däremot har han blockerat trappan genom att bygga ett provisoriskt golv åt sig själv så att han kan lägga tak även över trappan, så jag får liksom krypa igenom hålen där det går. Haha måste se kul ut..

Lite dålig bild men såhär ser det ut i alla fall.
Jag får typ lägga mig på mage och krypa genom
det fyrkantiga hålet till höger - det är inte så stort
som det ser ut..! :)

Varje gång jag kommer hem och snickaren
är hemma ligger Tarzan på min säng och
Torsten ligger i garderoben eftersom
de är rädda för oväsendet!
Ser ni honom?
Om några timmar ska jag till min moster och vara där över helgen. :)
Imorgon ska vi på kusinbarn-dop, lille Simon ska officiellt få heta Simon haha!

Sedan på imorgonkväll blir det födelsedagsfest hos Sara (som idag blir 17 år, grattis♥)
och det ska vara hårdrockstema för omväxlings skull så det ska bli skitballt! Jag har ju 0 hårdrockssaker hemma men som tur är har jag en vän som för ett tag sedan var lite åt det hållet så jag fick låna lite saker, det kommer bli kalaskul att se sig själv på det sättet haha!
Nu har jag degat lite så ska packa lite och göra iordning för helgen, ses senare! ♥

Hej jag heter Helena...

..och jag hatar datorer.
De tar upp ens tid och man blir dum i huvudet av den och man blir osocial.
Man pratar strunt med folk som man ändå oftast träffar dagen efter, och man får CANCER skoja ba men fyfan för datorer.
Inte minst får man ryggproblem för att skolan var snäll och gav dig den jäveln.

...och jag är så otroligt skoltrött.
Jag har ingen som helst lust att plugga, och jag har blivit jättedålig på att planera vilket man måste kunna för att gå på den skola där jag går. Jag har tre prov omkring mig just nu och imorgon är det konstaterat att alla dem gick åt skogen.

Inte nog med det så är blogg.se cp-långsamt och min blogg är efterbliven för jag vet inte hur man gör alla gånger men nu får det vara så (alltså menyn ligger längst ner till vänster fan) för jag p-a-l-l-a-r e-j!

Fuck Godnatt.


20~10~08 - 20~10~09

I förrgår hade ju jag och Amin ett-årsdag(<-har aldrig fattat var eller om bindestrecket ska finnas..??) och Amin hade gjort en jättefin överraskning åt mig i en "källare" i närheten där han bor.

Jag fick telefonanvisningar vart jag skulle gå osv, sen kom jag fram och då höll han framför ögonen på mig(höll framför ögonen heter det så? :S) och ledde mig ner till rummet och så fick jag öppna ögonen och så såg jag en liten stig av vita rosenblad leda till nästa rum...






Sen efter massa mat, ost, vindruvor, choklad och daimtårta gick vi till bastun (i samma källare) och bastade.
Jag fick även ett jättegostigt megalejon med ett påsytt hjärta där det stog AMIN.
Resten om kvällen är en hemliis!
I love that man <3

Don't cheat on your girlfriend!

Kom hem 00.40 igår efter att ha varit hemma hos min man och firat
our first anniversary!
Eller vi var inte hemma hos honom utan på ett annat litet ställe i närheten, tänkte berätta lite mer när jag fått de sista bilderna som jag tänkte visa från kvällen :)

Hursomhelst skulle jag gå till bussen 07.15 imorse men jag var så sjukt trött så jag gick upp 07.03 och bara drog på mig nåt enkelt och drog!
Naturkunskapsprov 8-9.30, jag har så väldigt svårt att bara genom att läsa en lärobok, lära mig saker och komma ihåg dem, så det gick sådär på provet, men jag vågar hoppas på ett G!

Spanskaredovisninng imorgon och pluggar lite nu, men kommer att bli tvungen att vara i skolan runt 8 imorgon ändå för att öva.. Tyvärr är det inte muntligt utan skriftligt, hoppas det går bra ändå, satsar ju högst i español!

Medan jag väntar på bilderna tänkte jag visa en liten kul video,
jag har ju själv katter och vet precis hur det kan låta utanför sovrumsfönstret
när en grannkatt satt tassen inom tomtgränserna! Haha mjao!



Back to study!

Spritt språngande...

...borta!!

Som sagt, extremt frustrerande att jag inte hittar kablarna :(

Så istället för att visa mina grymt goa bilder, så kan jag väl berätta vad för roligheter som händer under veckan för min del!

Måndag: Såncoaching, (jobb?).
Tisdag: Ta ledigt från jobbet, Helena & Amins 1-årsdag!
Onsdag: Naturkunskapsprov.
Torsdag: Spanskaprov.
Fredag: Svenskaprov, till mami, Sara fyller år!
Lördag: Kusinbarn-dop.
Söndag: Parents meet parents-fika hos ben sassi family haha!

Egentligen borde jag jobba måndag tisdag, lördag o söndag, men jag har för mycket att tänka på med prov, anniversary och dop o grejer så tror jag ska ta ledigt hela veckan!

GODNATT!


Love Pettson & Findus!

Vi har så kallade mucklor i vårt hus.
(För er som inte vet vad mucklor är: Små figurer som Pettson & Findus som ofta gömmer saker!) Saker försvinner här vare sig man vet preciis var man la dem för 5 minuter sen. Grymt frustrerande.

Den här gången gäller det mina två USB-kablar till både kameran och min iPod. Guaah.
Jag som har så extremt goa bilder att bjuda er på!
Jag vill verkligen att ni ska se dem så jag tänker faktiskt ta och leta riktigt ordentligt nu för att hitta dem!

Ser ni de tre mucklorna?

För övrigt var The Surrogates igår otroligt bra,
Bruce var grym och filmen var skrämmande
eftersom den var så sjukt verklig!

Bio: Surrogates

Hej små barn!
Nu ska jag på bio med Amin och vi ska titta på Surrogates;
10:e gången Bruce Willis räddar världen!! :)

Brusan börjar bli gammal nu, uäh jag vill inte det :(.
Samma med Will Smith och Brad Pitt, ge dem evigt liv!

Ha en trevlig lördagkväll! Synd för er hemmasittare att Blog Awards inte sänds Live ändå :/

Puss på alla små!

Call it sabotage

Ingen skola idag p.g.a skolkatastrofen, och ingen imorgon heller, bara typ en timmes information. Fyfan för de ********** som saboterat för alla.

Nu ska jag kolla på Brokeback Mountain med en iskall Cola.

Puss.