Ännu härligare soldag!

Jag och Amin är alltid så himla duktiga på jobbet så idag tyckte vi att vi förtjänade att dega lite så det gjorde vi! Grymt härlig dag så jag var noga med att ta på mig en tubtop så att de vita ränderna på axlarna (som bevisar att jag blivit brun) går bort, jag jobbar på det! Måste börja tänka på att börja lära mig att dricka mer vatten under dagarna nu också så att jag inte får solsting första dagen i Tunisien - jag är jättesämst på att dricka vatten, go me!

GODNATT! ♥

Härlig soldag!

Hej hej!

Vilken grymt underbar dag det har varit idag!! Det har varit 26-27 grader mestadels och ingen kall vind som det alltid varit tidigare. Första dagen på sista veckan på sommarjobbet idag, and it feels great - ett välförtjänt sommarlov sedan! :)

Senare så var jag och min moster och passade mitt kusinbarn Simon en stund medan hans föräldrar höll på med det sista med deras flytt, S är verkligen den underbaraste ungen som finns, helt lugn och alltid glad och kärleksfull mot alla - den enda sortens småbarn jag går med på att passa... Så vi hade det jättehärligt och sedan hjälpte de oss med lite saker som jag skulle ta från pappa till där jag bor nu så det börjar bli lite goare i mitt rum, skönt!

Blev ingen Mission Impossible för mig den här kvällen heller, klockan är ju så mycket... :( Eller va fasiken - vem bryr sig jag har faktiskt sommarlov! Ångra mig får jag göra imorgon - here I come Tompan!


Crazy Night!

Good evening! Jag antar att alla i hela denna världen sitter och kollar på Argentina - Mexico just nu, men jag behöver få lite sömn efter helgen så jag skippade tyvärr det. Hade lust att ligga i min säng och titta på MI:II nu, men då kommer det bli sent ändå så jag sparar den till imorgon!

Kan dra en snabbis om vad vi gjorde igår: Nathalie, Maryam och jag drog till Queen och taggade där en liten stund innan vi stack till Parken där det först var jättelite folk och inget drag alls, men självklart så drog det igång mer och mer efter tolvslaget! Amin kom dit strax efter oss så det var också lite kul. Kvällen var grym och vi dansade oss svettiga, me like!







Något inte lika kul var när jag skulle åka hem; jag tyckte ju att det var lördag igår men enligt Västtrafik var det söndag eller nåt så när jag skulle hemåt alldeles själv så hade alla spårvagnar och bussar slutat gå, jippie! För att göra en lång historia kort så kan jag säga att efter peddo-svarttaxin blivit nobbad så tog jag en taxi hem till Amin. Jag hade grym tur och hamnade med tre andra som skulle till samma hållplats som jag så därför blev det en mucho billig taxiresa! Så natten slutade hemma hos my wonderful boyfriend, alltid lika mysigt! ♥

Första födelsedagen!

ldag har vi varit och firat mitt kusinbarns ettårsdag!






Min moster och jag!

Spin that record babe


Lady Gaga - Just Dance


PAARTY!

Nu sticker jag iväg till stan för att möta Nathalie, Maryam och Nathalies pojkvän Falle - här ska sviras! ♥


Love the weekend

Godmorgon solstrålar!

Jag måste börja med att säga att jag har söndagskänsla idag. Solen skiner, man kollade lite TV på morgonen och är sugen på allt gottit som finns i kylen och skafferiet (det stämmer väl dock in på alla sju dagar i veckan för min del...), och det känns som att tiden står stilla och att alla sover.

Så idag blir det lite söndagssysslor - äta, TV, ut och sola, grilla, duscha och dega, men sedan ikväll ska jag och tjejerna ut på stan! Vi ska nog dra till Parken och kolla what's up och om vi inte trivs där så blir det väl Karisma!


Midsommarjordgubbar med gräddglass ♥


Jag trimmade min pudel igår också!


Var dödshungrig när jag kom hem från Amin igår så jag gjorde mig lite nattmat
som jag mumsade på framför Mission Impossible som jag aldrig sett förut! ;)

Ha en skön söndag! FÖRLÅT - lördag! ♥

I think it means I love you


En av mina favoritlåtar just nu, och häftig video!

Rihanna - Te Amo


Like it

Nu har vi ätit god midsommarmat och nu väntar glass med jordgubbar! ♥



Åker till Amin en stund sedan, det var ett tag sedan vi
umgicks ordentligt utanför jobbet om man säger så haha.

Glad midsommar!

Midsommar idag och det blir snart midsommarlunch här hemma! As you know i'm living with my moster och hennes man så det är dem jag ska fira med (hennes man är hyfsat nyopererad så vi firar hemma, annars hade vi åkt till Orust med släkten), det blir jättemysigt!

Så nu ska jag göra mig i ordning och sedan ikväll ska jag troligtvis hem till Amin och vara med honom, kanske sova där, who knows. Ska ut imorgon också med närmsta tjejerna Nathalie, Maryam, Darya och Paulina, vi kommer typ inte kunna ses så mycket nu när alla jobbar och reser!

Men nu måste jag göra mig i ordning, hej så länge! ♥

Nathalie och jag hemma hos Sofia förra midsommar!

Tunisien snart!!

Kom på att för fasen det är ju bara två veckor kvar tills vi åker till Tunisien! Jag har inte ens börjat tänka på en packlista eller vad jag behöver fixa, det har hela tiden känts så långt bort.

Okej det är inte hela världen, det är ju faktiskt två veckor kvar som sagt, men vi ska vara borta i tre veckor och dagarna har gått så sjukt fort nu när jag jobbat hela dagarna (hoppas de inte gör det i Tunisien!) så rätt som det är så ska vi åka och jag vill att allt ska vara fixat och klart när det gäller, tänker inte ha massa strul med att jag har missat nåt eller inte har pengar till det eller det.

Nu när jag tänker på det mer så börjar jag få lite fjärilar i magen..! ♥


Här ska vi bo!

Wann fly so high


Shaggy feat. Gary "Nesta" Pine - Fly High


JAAAAAAA ledig!

Idag var nog den segaste dagen på jobbet hittills, både jag och Amin kände att det snart är helg och att vi inte var för sugna på att ligga på knä och plocka bajsluktande ogräs, bitch please.

Men eftersom att det nu är midsommarafton imorgon så fick alla sluta lite tidigare! Åkte och tränade efter jobbet, mest powerwalk och stretching.

Nu är jag hemma och ska ta en underbar dusch och ta hand lite om mig själv inför helgen, ikväll ska det firas att det är långhelg, woho! (Alltså sitta hemma och kolla på någon go film kanske - så länge inte fotbollen invaderar).


Borde jag inte få fett med stålar för den reklamen??

Make it quick

Dags att sova = kortfattad beskrivning av dagen.
Jobbjobbmidsommarluchjobb
Glass med Amin
Stan med Maryam
Rotmos med falukorv framför fotbollen
Nana.


You see why I need my sleep

Sunkigt företag!

Det är sjukt hur vissa förnedrar sig för lite pengar. Det danska studentmösseföretaget (C.L) - som vi valt att arbeta med inför nästa år istället för ABC-gruppen - hörde av sig till mig igår och sa att en Kristian hade ringt honom och sagt att han var från min skolas studentkommité och att de redan i vintras hade bestämt att vi skulle ha ABC-gruppen som leverantör. Dansken (C.L dude) hade då frågat om Kristians nummer (K hade ringt med dolt) och fått det och sedan hört av sig till mig och frågat om jag visste någonting om det, bara så han vet, men varken jag eller någon annan i studentkommitén visste vem denne Kristian är så jag sa helkt enkelt till dansken att vi inte hade någon aning och att det inte var någon "fara".

Men idag blev jag lite nyfiken - vem är egentligen den där Kristian? Så jag ringde dansken och frågade efter numret han fått så att jag kunde ringa, men han hade tydligen också varit nyfiken så han hade igår ringt det numret och då sett att han redan hade det i sin telefonbok - en tidigare anställd försäljare på företaget C.L. Men det var ingen som använde numret utan det var ur bruk efter att personen i fråga hade slutat, alltså ett bra tag sedan.

Så nya frågor:
Varför gav Kristian ett nummer ur bruk?
Vem utger sig för att vara elev på en skola och ljuger för ett företag om bestämmelser?
Men framförallt - VEM ÄR KRISTIAN?

Dansken sa till mig att han var säker på att det var en ABC-anställd som ringt och utgett sig för att vara någon annan, dels för att de alltid ringer med dolt nummer när de ringer till C.L, och för att C.L råkat ut för det tidigare från ABC-gruppen.

Okej ingenting talar för att dansken behövt tala sanning, men jag har ett stort förtroende för honom och fått ett bra intryck, och ändå, vem skulle det annars vara?
"Kristian" kunde inte ens minnas riktigt vem jag var och jag är den som hållt mest kontakt med företagen och ingen vet om någon Kristian så någon elev kunde det inte vara, så den enda logiska kvar är ABC-gruppen. Fasen vad depserat!

Vi har ju redan träffat ABC två gånger för att de varit så rädda att förlora oss och högste chefen från Stockholm har ringt oss och bett om ett 10minuters-möte i höst för avsluta detta på ett bra sätt (alltså be om ursäkt för deras oproffesionella beteende - och nu menar jag inte busringningen).

Som slutsats vill jag säga att jag verkligen inte trodde ett så stort företag kunde sjunka så onödigt lågt.


"Skumt"


"You cant be serious..."


Okeeej dannebanne jag vet att du tycker
om att tjöta men det räcker nu... *suck*


Tummen ner för oprofessionella företag!