Sleep tight


Hoppas att ni också har det! ♥

RayBan!

Fick hem mina RayBans idag!
Jag köpte dem för knappt 200 kronor från Shanghai,
så visst de är inte äkta, men det är en minimal
skillnad och who cares, de är sjukt snygga :D

Helena kan också hihi

Stoorhandlat!

Today har jag spenderat eftermiddagen på Willys tillsammans med mami, vi har storhandlat inför min fest på lördag, sedan åkte vi hem och så har vi förberett hela kvällen!



Mami dansar en typ utländsk folkdans till Sexy Bitch haha ♥
(Hon tyckte bara att det var skönt sound i låten
hon fick reda på efteråt vad Akon faktiskt sjöng...)

Nu är Helena...


...och ska sova! ♥

Matyam förgyller din söndag

Dagens lunch: Nykläckt kyckling


För er andra som inte vet hur det faktiskt ligger till så kom jag på ganska bra förklaring till detta fenomen med ägg man köper i butiken. De ägg man äter till frukost kan man säga är hönans mens - obefruktade ägg. De ägg med kycklingar i har kommit till när hönan i fråga blivit påsatt av en tuppkompis!

Learned something today?

"Botaniska" bilder!

Vissa foton ser ut att vara tagna på natten,
but they're not för att det är inte ens mörkt nu
fyra timmar senare, utan de är tagna med blixt!






















Feeling weak

Nu är jag heelt mör, träningsvärk
i ryggen och trött i höfterna och fötterna.
Det är nyttigt att gå på promenad i Botaniska! ;)

Vi hade en jättemysig dag, jag och mami,
och det blev många bilder - som jag lovade!





VÄRLDENS BÄSTA MAMI!!! ♥

Mors Dag!

Goddagens alla vakna!

Today is Mother's Day och jag ska åka till Botaniska Trädgården med min mami och ta med mig kameran, det kommer att bli så mysigt och jag kommer förhoppningsvis hundratals av vackra försommarbilder - Botaniska är underbar vid den här tiden på året!

Glöm inte att fira era mödrar, och ha själva en fin dag, vi hörs lite senare! ♥



Hemma!

Nu är vi hemma från kalaset hos Adde, eller Bauer som alla hans "nya" kompisar kallar honom, de tyckte det var kul att jag sa "adde" :P.

Anyways, nu är jag och min älskling hemma hos mig och vi ska mysa lite med film o sånt. Hörs imorgon! ♥

Partyparty

Nu sticker vi på KALAS!


På G!

Tjaaaaaaaa!
Nu är jag på G igen, hihi macho.

Men idag är det lördag och delvis ska min familj åka till Öland (som vanligt) så jag kommer att vara ensam hemma tills på tisdag (som vanligt) och dels ska Amin komma hit så ska jag hjälpa honom lite med plugget - jag har ju inget själv så det är klart att man ställer upp - och senare ska vi på födelsedagsmiddag hos en gammal killkompis till mig som fyller år på måndag, and tonight my are having a sleepover party at my place, mys! Tänkte att vi skulle kolla på thrillern(?) Eden Lake, om han inte redan sett den.

Men nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning, hörs sen :D


Födelsedagsbarnet Andreas! ♥


Jaa, så klädde man sig när jag var ung...
(Slår vad om att ni inte kan hitta mig på bilden!)

Yes, I know...

...that I am dålig på att uppdatera just nu but it beror på att jag har problems with min dator, bland annat så är mitt mobila bredband fett dåligt, det "tar slut" en-två veckor innan månaden är slut så de veckorna är det sjukt segt. But I'll be better, promise.

Nu sitter jag i alla fall i skolan och jobbar med en svenskauppgift som ska redovisas imorgon om olika tidsskriftstexter, very fun!!! :| Sen om en halvtimme har jag muntliga nationella i engelska, hoppas att jag inte fuckar upp det för mig, because I could really do that.

Sen efter det ska jag till stan med mamma och försöka köpa massa presenter, både student- och 18årspresenter, jippie! (Alltså inte jippie för att gå på Nordstan för jag tycker att det är bajstråkigt, men jippie OM jag hittar några presenter i alla fall...) ♥

Varit på partidebatt!

Halloo allihopa! Jag  glömde min dator i skolan när jag skulle hem från skolan så att jag har inte kunnat skriva någonting, lånar mamis dator nu...

Men hur som helst så har jag köpt en jeansjacka idag
och jag är så nöjd för att jag är sämst på att köpa såna "stora" saker som jackor och byxar och sånt - jag köper alltid för stora storlekar (även om de passar bra i affären så töjs de alltid ut när man använder dem)! 100 % av fallen gör jag så, I swear. Men nu tänkte jag att det skulle bli ändring på det så jag köpte jeansjackan i storlek XS, det är jag såå inte van vid, men den sitter riktigt bra och jag är supernöjd! :) (Tänkte att jag inte behöver anstränga mig för att lägga in en bild på den eftersom i princip alla jeansjackor ser exakt likadana ut, speciellt eftersom jag köpte min från GinaTricot...)

Nu på kvällen var jag och mamma nere i Partilles kommunhus för att vara med på någon slags beslutande konferens med de fem största partierna (inte de "riktiga" människorna som man ser på TV utan de som är representatörer i Partille) angående en väg som ska byggas in till stan och det var väldigt roligt att se, för de är verkligen bitska! Miljöpartiet (som vi hejade på i den här frågan) totalt klankade ner på Moderaterna och deras kompanjoner, och fick minst lika mycket skit tillbaka, Moderaterna var verkligen hånfulla!

Varje gång man är med på någonting sånt här, har ju även varit i Tingsrätten och sett hur en rättegång går till, så blir man lika sugen på att medverka, nu eller i framtiden, it's really exciting!


Godkänd!

Nu är jag i skolan i alla fall och väntar på att Paulina ska komma så att vi kan börja med svenskan som ska var klar på fredag (det absolut enda vi har kvar innan sommarlovet!!!). Egentligen har jag bara en lektion idag - engelska nationella 12.10-13.10, men kände inte att det var värt att komma till skolan bara en timme så då passar man ju på att få lite gjort!

Såg btw att jag fick G på Matematik B-nationella!!! Jag var faktiskt närmare VG-gränsen än G-gränsen but still, I'm so happy!

Åh, när jag sökte på "G" för att ha en passande bild
så kom den här bilden upp på Google istället :(


Definitivt godkänd... ♥

We've heard it all before

John Legend - Nobody Knows