Not my favourite thing in the world

Okej, jag sitter i tjugo minuter till, sen ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis sover jag ungefär vid tolv. Måste försöka få ut lite braheter ur de här sista minutrarna, för anser jag att jag varit duktig ikväll så får jag ha lite sovmorgon imorgon, annars blir det straff!!!

Ni anar inte alltså hur svårt det är att skriva ett examenstal till alla andra studenter när man inte  har någonting att säga. Jag har inga speciella känslor eller åsikter om de gångna åren och jag har inte lusten att sitta och trixa ihop någonting bara för sakens skull. jag har ett ämne att utgå ifrån som tur är, så jag jobbar lite med det, vi får se vart det leder!


Ungefär såhär roligt tycker jag inte att det är att skriva tal...

Säger godnatt nu. Godnatt! ♥

Snubbel trubbel bubbel

Btw, det verkar inte gå att kommentera inläggen just nu.
Fast jo - det gör det! Ni får klicka på inläggets rubrik i menyn till vänster i stället för att komma till kommentarsfältet. Dumt det kan vara ibland! I blame it on the a-a-a-a-a-alcohol. Hört att Blogg.se får i sig en del emellanåt...


OMG pinsamt!!!

Ah men fyfan what the hell!? Jag har snubblat in på den här snubbens blogg en, två gånger och bara totalt tappat hoppet om mänskligheten för en stund. Vem han än är eller utger sig för att vara så är han bara en enda sak - rubbad.


Någon mer än jag som inte klarade av att se hela klippet...?

Easy come easy go

Blöööööööhh, jag spyr snart på allt socker!!! Sure, jag är lite piggare. Men jag ska vara ärlig, rummet snurrar till ibland! Helena goes sockerkick, höhö.

Men jag måste bara visa min senaste kärlek, nämligen Bruno Mars. "Just the way you are" var underbar men den här slår den faktiskt! Texten är så han, och känslan av tillgivenhet och hopplöshet bara svämmar över i "Grenade". Om man ska vara lite sådan, alltså.

Förutom det så är det första gången jag ser honom utan hatten, and Baby I like it!


Jag är bäst på lösningar

Idag har jag varit så fruktansvärt trött hela dagen! Som att jag aldrig gick och la mig igår kväll, helt sjukt. Nu sitter jag hemma och ska skriva ett helt examenstal på en kväll, och jag kan nästan inte hålla ögonen öppna. Skulle jag gå och lägga mig nu utan att sätta klockan så skulle jag vakna någon gång imorgon haha.

Så jag kom på en perfectamente lösning på detta problem: äta massor med socker! Då kan jag bli lite hyperaktiv i ett par timmar och sedan totaldäcka när det är dags för sånt. Socker har en jätteeffekt på mig, så jag tror att detta kan fungera.

Nu Helena, go go go!

Och ja, Facebook is down, from now on.

No want

Uschhhh, upp tidigt imorgon för att komma till matten kl. 8! Bäst för (någon) att det går bra för mig på provet på fredag alltså.

GODNATT!

Att ta sig tid

Den här helgen har varit kanon, dock har jag knappt haft någon tid att vila - det man ska göra på en helg för att sedan orka ta sig igenom ännu en skolvecka. I fredags var jag och Maryam ute och röjde, och under lördag och söndagen var jag hemma hos min pappa och hjälpte dem att packa saker för flytten.

Även om jag kanske sovit mina timmar plus lite till har jag inte haft någon tid till att göra ingenting! Ni vet när man vaknar av sig själv, somnar om i två timmar till, går upp och tar något att äta framför TV:n och tänker "Jag har verkligen inga planer idag". Det hann jag inte göra i helgen, så kände att det var läge för en liten extra söndag för mig idag och tog ledigt från skolan. Har precis stigit ur jacuzzin, lagt ansiktsmask och hårinpackning!

Jag ska plugga, städa och putsa fönster idag också, har inget annat val, men i första hand kommer...jag! :) Ska inte lägga mig för sent ikväll heller, utan det ska bli senast 22 har jag tänkt, efter att jag målat naglarna.


Första advent

Godmorgon! Idag är det första advent, så himla mysigt! Minns ni förra årets små adventsäventyr jag visade här på bloggen? De var ju riktigt uppskattade, så jag tänkte att jag visar dem i år igen! Jag kommer att länka till dessa inlägg varje söndag = varje advent. Grymt va!

Klicka på tomtemössan för att komma till årets första adventsäventyr!
Nu ska jag åka och fortsätta hjälpa till med flytten, see ya laterr! ♥

Du har en fågel på dig

Just det. Skulle ju säga vad vi gjorde igårkväll. Vi var på Karisma först en stund, hälsade på lite folk. Tylösandprinsarna var där såg vi. Det roliga var att de gick runt helt mobbade och ensamma på klubben haha, satte i VIP o kände sig asviktiga fast ingen tänkte på det. Det kom ut en kille en gång till utsidan skitpackad o ba "Hallå, vet ni var Nemo är?" "Eeh.." "Han är på toaletten med en brud!" "Wohow". Sjuuk respekt till dem haha, eller vad säger ni?

Sen i alla fall åkte vi till Berså, också kul, dock skitlåg musik på dansgolvet, vad är det? Sen vid halv två-tiden drog vi till Parken, han där dansken jagkallarpådigSeebach var där. Det var faktiskt roligt där med, det har ju varit lite sisådär på Parken tidigare men igår var det riktigt bra drag! Kom hem klockan fem i morse, satte mig automatiskt vid Facebook, alltså jag är en sådan Face-nörd så det är sinnessjukt. But I like it.

Så varsågod.

En "tidig" kväll

Hej det var fredag igår så idag är jag trött och ska bara ta det lugnt och återhämta mig lite. Har gjort, menar jag, klockan är snart ett på natten... Men ikväll blir det i alla fall lördagsmys = pirog, fanta exotisk och sen OLW-hjärtan ♥


Åh alltså jag behöver verkligen massage 100 %. Ska gå till det där stället jag prata om. Någon gång innan 2011. Men nu ska jag titta på film och äta gott, imorgon ska jag upp i bra tid och åka och hjälpa min pappa det sista med flytten - sjukligt jobbigt att flytta, man måste ta i varendaste liten pryl i huset, gaaaaaad man dör efter en halvtimme. Men det måste göras, hjälper inte så mycket att vägra haha. Ha det gott mänskor, see ya tomorrow.

Lördagsgodis!

HAHAHAHAHAHAHA jag tror att jag dör lite faktiskt! Skön kille!!!


Mot Partille

God morgon solen! I've missed you...
Vilken kväll det var igår alltså, sjukt kul! Will tell you more later. Nu ska jag hoppa i lite bekväma kläder och åka till Partille och hjälpa min familj att flytta klart från vårt hus! Inte jättejättepepp på det just nu med tanke på gårdagen, men vad gör man inte! :)
Så hej på ett tag, will be back tonight! 

THAT DIRTY BEAT

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!!

H ♥ M

hej

hej jag ville bara säga att maryam anvari är bäst!!!!!!!!

Before party!

It's friday! Jag sa ju att det är fredag snart, ingen trodde på mig när jag sa det i måndags men TJI FICK NI! Nu kom min kära M hem till mig så redan börjar tagget inför kvällen med bästa låtarna på Spotifylistan. See you a little later!

Good times summer 2010!