My boobs are OK.

Asså jag kan inte låta bli att gilla den!!!
Don't judge me.


Sångcoaching lesson #1

Tjaa, jag kan ju börja med att jag gick upp klockan 05.30 imorse, som tur var hade jag lite förnuft och kom på att det kanske vra liite väl överförnuftigt att gå upp så tidigt så jag la mig igen, tur att jag la mig 21.30 igår haha!

Har haft en ganska lång dag i skolan idag, fem lektioner - bara kursföreläsningar och efter skolan åkte jag till Falken på Redbergsplatsen, eftersom jag hade första sångcoahingspasset idag! Ska titta på 2 1/2 men om 2 min så jag nu blir det inget föredrag om det men det var riktigt kul i alla fall och coachen är grym! Plus att hon sa att jag var duktig så jag belönade mig själv med ett wtooort wienerbröd efteråt! (Jag skulle börja mitt hälsosamma liv idag men det får vänta till imorgon, jag har ju massa kokosbollar i kylen som inte får bli gamla! ;) )

Hörs sen, byebye!


*GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP*!




Asså jag blir galen jag har skrivit om gårdagens bus två gånger redan här men jag har råkat trycka bort det båda gångerna så nu orkar jag inte skriva om det!!!
Vi kör short-short version.

Var på fest i Kippholmen, hos barndomskompisar från Bergsjötiden. Träffade många gamla vänner och många nya vänner. Var en riktig tjotablängare-fest med bra musik, gött folk och allt småplock som hör därtill. ;)
Det var ungefär sexton personer som stannade över natten, dels eftersom det hade utlovats fest framtill 6.00!
Gissa vem som höll igång det? ;)
03. Läggdags för de flesta, three of us keeps the party going!
05. Jag börjar bli trött men hardstyle mix 14 och hönor i huvudet lät mig inte sova.
06. Jag blir istället pigg och får städflipp och röjer upp hela köket, Jesus gör spaghetti till mig. 
07. Vi funderar på att sätta på högsta volym på hardstyle igen och bara vänta in alla halvsovande zombiesar som skulle komma ner och klaga!
08. Dock hinner vi somna före vi hinner trycka på knappen.
9.30. Vaknar vi igen av ingen anledning och jag behöver väl inte förklara hur en dagen-efter-dag känns?

Tog mig hem strax därefter fast jag tog en timmes shopping på Allum innan då jag köpte bla det på två bilder neråt!

Nu är klockan 20.40 och jag ska har bestämt att jag ska ligga i min säng klockan 21! Ska upp halv sex imorgon så att ta igen två nätters sömn känns välbehövligt!!!

Hoppas jag vaknar imorgon,
godnatt!

Trading jobs?




Igår började jag äntligen jobba igen på Eat i Allum. Trots att det var två år sedan sist så jag visste precis vad som skulle göras när jag gick in genom dörren: diskdiskdiskplockadiskdisktorkabordplockadiskdisk. Riktigt kul, och kommer förmodligen få stadigare schema framöver. Nu gäller det bara att jag får igenom min uppsägning på Burger King. De har tydligen bytt chef sedan jag var där sist och han är tydligen jättedeg så jag kanske slipper jobba två veckors uppsägningstid! (Yahh!)

Diesen essen åt vi igår yums!

Helena som alltid ska ta kort på maten haha. Ni lär se.

YEAAHHH!




Klaga inte på bilden - I blame it on the sömnbrist

Svarta bomullsbyxor H&M, 249:-
Vitt basic-linne Gina Tricot, 129:-
Blå lång-skjorta, Lindex 349:-

När jag väntade på bussen hem från Allum idag så kikade jag i Allum-tidningen och såg ett "erbjudande" om att om man handlar för minst 500 kr mellan 27-30 aug så kan man gå och få sig ett Allum-badlakan!
Hade just köpt två par byxor så det var nu bara 33 kr kvar till 500 så jag gick till Pressbyrån och köpte Veckorevyn och en randomklubba sen gick jag till informationen och tog emot min belöning hihi!

Nu ska jag laga mat, hoppas jag inte somnar under tiden...ska berätta om min händelsefulla gårdag lite senare tänkte jag, check it out!

Getting ambitious!





När man sitter såhär och slösurfar som jag gör nu, så får man en massa idéer - inte minst nu när allt börjar så nu höst!
Tillexempel så ska jag börja i sångcoaching på måndag, ska bli riktigtriktigt roligt kan jag be att få tala om! Ska gå 30min varje måndag i 14 veckor. :) Så ska jag även börja motionssimma så ofta som möjligt, 2-3 gånger i veckan tänkte jag.
Får se nu hur det blir med plugget också, tror det kommer bli väääääldigt mycket pluggerpluggish!

Inte minst har jag börjat titta på språkresor! Jag har 99 % bestämt mig på att åka på språkresa till Spanien nästa sommar och ju mer jag tänker på det desto roligare känns det och närmre! Speciellt att åka helt ensam, bara träffa nya människor, njuta av solen och bara upptäcka världen! (Låter fjantigt men det är faktiskt sant så shh) Inte minst bli master of Español. ;)

Nu börjar min fredagkväll ta slut, ska upp och jobba imorgon.
Jag är ju egentligen anställd på Burger King Backaplan men det är sjukt hur man kan tröttna så snabbt på en arbetsplats!
Så samtidigt är jag anställd på Eat i Allum, viklket jag kom på för ett tag sen, så jag ska jobba där imorgon och hoppas på att det blir mer sånt i närmre framtiden :)

Lämnar en liten godnattsång till mig och er, godnatt och puss!




90 % mys - datorspel fattas!





Riktigt höstväder - hemmakväll!

Fredag, höst - regn o blåst - nyduschad med degbrallorna på och supergod mat hemma = fööör sugen på att spela datorspel!!! Jag vill spela typ Sims eller något sånt Harry Potterspel eller vad man nu kan spela för såna äventyrsspel och sånt. Tyvärr har jag mobilt bredband hos mamma så det går inte att ladda ner och jag har inga spel hemma för jag har aldrig varit sån spelnörd, så jag får väl lösa det på något annat sätt... =/
Någon som har tips på någonting på internet som inte tar tio minuter att göra klart? Tenk jo!

I alla fall så ska jag duscha som sagt, sätta in pommes fritesarna i ugnen, njuta av maten och sedan kura ihop mig i min säng med levande ljus datorn och coca-cola med hemmabakade kokosbollar!

Hör av mig senare, tjingeling!

In school





"Sitter bredvid den coolaste människan i världen" tycker Maryam att jag ska skriva. Om det hade varit sant så kanske...faaast nej.

Jag sitter i alla fall i matsalen tillsammans med Maryam och Jenny. Jenny klagar och suckar över att hon måste på något sätt flytta all sin data till D: disken sen hon klickade hem ett virus! Det låter "Fuck you data-fitta. I love computers" från hennes håll. Haha.
Skulle haft 3 tmmars håltimme idag eftersom de ställt in både matten och information&layout-lektionen men eftersom alla ettor är i Desjön idag (yes) så hade de tid att flytta geografi lektionen till 11 istället så vi kan gå hem tidigare! :)

Efter skolan ska jag hem, packa en veckas saker och gå till mamma. När jag kommer det är det första jag ska göra att leta efter mitt kvitto för Skullcandy-hörlurarna (de knäcktes på mitten för ca två veckor sedan...) och åka in till stan och ge det till A för att han har tydligen gått till Elgiganten och lyckats övertala dem att få pengarna tillbaka/nya lurar. Yippie! <3


Yes, he can.

Jag fick just tips om detta underbara klipp av min vän Sam.
Sjukt vad intressanta och annorlunda saker som finns på YT!

"Mark Goffeney from BigToe Band playing Superman Kryptonite for the crowd at Balboa Park, San Diego, Ca."



Första skoldagen!





Bilden tagen innan skolan slutade i våras

 Vår skola - kunskapsgymnasiet - är en väldigt liten skola, eller kompakt kanske man ska säga. Vart man än går träffar man någon man känner och alla är på alla våningar samtidigt. Ändå har styrelsen antagit runt 100 nya elever till hösten så nu är vi absolut minst 500 personer som springer runt benen på varandra varje dag! Vår skola är kan man säga mer hög än bred, vilket gör att det är många trappor man ska upp och ner för. Tänk 50 elever/lärare som ska upp/ner för samma trappa samma tidpunkt - kaos!
Inte nog med det så har de bestämt att ALL yta på de tre (av fyra) våningarna ska vara studieyta och arbetsro. Så om 500 elever vill prata om något annat än grundpotens eller grundlagar ska de alla befinna sig på våning 1 som består av en minimal matsal, en halv soffgrupp och två runda bord. Bra planering! Jaja, de kommer väl själva inse att det fungerar bara i teorin men knappast i praktiken, men tills dess ska vi stå ut. Suck. Det är självklart roligt att träffa alla klasskamrater och andra vänner på skolan, men nu hittar man knappt varandra för allt folk!
Men jag ska tänka på det jag själv alltid säger: Klaga inte om du inte kan göra någonting åt saken, gör det bästa av saken!

Bajs.

Komming igång!






Hittade ingen hylla, kräsen som man är! Får åka till IKEA om ett tag istället. I alla fall har jag genomfört min första e-handel idag haha, jag köpte dessa produkter från Bangerhead.se för sammanlagt 599:- En Ga.Ma Ceramic CP1-plattång och ett osis+ värmeskydd. Jag har ju sån köpångest så jag var tvungen att fråga hårexperten Linda Blom (lindablom.se) om råd, vilken hemsida och produkt osv, så föreslog hon detta åt mig så jag litar på henne och hoppas att internet har tjuvat alla mina pengar på kortet! ;) Plus att jag älskar ordet garanti, för jag har alltid sådan otur med elektronik!!
I alla fall så är det första skoldagen imorgon, kul faktiskt! Det har börjat 4 nya första klasser och det kommer säkert ta ett tag innan man vänjer sig vid dem springandes  i skolan. Men det går nog bra sålänge de får veta vem som bestämmer! hahaha.
Lyckligtvis börjar jag 10 så jag behöver inte kaosvakna klockan 6 utan 7 blir bra. (Yes).

Godnatt!

Inställt igen!




Nepp, blev ingen fika med Jenny ändå, pappa vill att jag titta på en byrå till mitt rum...
Det känns inte bra, nu har jag ställt in fika med Jenny kl.17 två dagar i rad! Förhoppningsvis följer hon med på fika imorgon efter skolan istället, om hon fortfarande vill ha mig... :)
Well well, vaskamangöra!

CHA CHAAAA






Haha skoja ba, inget cha chaa hit o dit! Men vad ska man säga egentligen, alla hälsningsfraser har blivit uttjatade, alla! T.ex. Hej hej, tjaa, hejsan hoppsan, tjenixen... jaa ni fattar. Man kanske helt enkelt ska börja använda Farmville-uttrycket "Howdy!" Faaast nej.

I alla fall så har detta varit en otroligt degig sista sommarlovs-vecka. Har inte träffat typ någon kompis, har inte haft så mycket lust, har knappt träffat min pojkvän de senaste dagarna! Har bara varit "ensam hemma" med pappa och småbröderna, fixat i mitt nya rum, lagat mat, nördat mig vid datorn och tittat på film med far! Inte minst har jag sedan måndag fixat och trixat med min bya blogg vilket har tagit upp mycket tid!
Men nu kl.17 ska jag faktiskt till Sweet Coffee Bar där Jenny jobbar och fika med henne se hur hon har det. Man måste ju passa på att fika när man får 25% rabatt för att man känner servitrisen ;)
Vi hörs sedan!

My first inlägg!





Eller inte riktigt första första, men första officiellt! Jag lade upp ett inlägg medan jag testade min design framochtillbaka, men det var som sagt bara ett testinlägg så det gills inte!! :) I alla fall så ska detta bli jättekul och spännande, förhoppningsvis kommer jag få fler läsare genom att spamma andras bloggar (Jag säger det rakt ut, bara så att ni är beredda på det!) moahaha.