Se7en sins

Godkväll! Först av allt ska jag bara förklara varför jag inte bloggat så flitigt på sistonne och det är främst därför att jag tappat bort laddar-sladden till min Nikon, varpå den inte fungerar, och jag tycker inte att det är fullt så roligt att blogga om man inte har några intressanta bilder att lägga upp, inte sant?

For your update: I fredags började skolan men idag var den första riktiga skoldagen, dock hade jag bara introduktion i Religion B (vilket verkade jättekul!) och jag pratade även med vår nya rektor på morgonen angående studenten och annat. Efter skolan så åkte Darya, Maryam och jag till stan för att kolla runt lite, äta cheeseburgare och även lite glass för min del.

Jag passade på att göra lite bankärenden; betala en räkning, hämta ut skattepengar och så skapade jag även ett internetkontor till min konto, supersmart! So that's why I have this cute little dosa som man får lösenord ifrån varje gång man loggar in på sin bank.

Digipass

Jag har ju aldrig varit någon trogen TV-tittare, men i den familjen där jag bor nu så är det vanligt att alla sitter o tittar på TV på kvällarna vilket är väldigt mysigt faktiskt (saknar tiden när jag brukade titta på Cityakuten eller Vänner med min familj!!), så nu har jag lite mer kolla på vad som finns på TV-tablån och ikväll är det måndagsfilmen Se7en klockan nio på kanal 9! Det är Brad Pitt och Morgan Freeman i en thriller om en mördare som mördar sina offer enligt de sju dödssynderna, så när mördaren nästan har gjort alla så måste ju Pitt och Freeman hitta det sista offret innan han gör det. Spännnnning!





Imorgon är det skola igen (wow, hela fyra lektioner på en enda dag!) och efter det ska jag till Flunsåsparken med några i familjen på finalshow, det är ju som gratis mini-Skansen, jättemysigt! ♥

Sista sommarlovskvällen!

Hej och hå, då var sommarlovet slut! Vilket sommaren i övrigt också verkar vara, temperaturen kommer ligga mellan 14-18 grader de närmsta tio dagarna... Även om det skulle vara skönt med lite mer värmande sol så är hösten så småningom välkommen! För det bästa som finns för shoppinggalna är ju faktiskt höstkollektionen. :)

Nu ska jag fira sista sommarlovskvällen med lite chips & cola och en mysig film, godnatt! ♥




Morgondagen ser ut såhär för min del:
Skola några timmar, Elite Model-saken i Nordstan, kanske hem ett tag
och sen NRJ in the Park för att sedan parta vidare i stan på kvällen!


Fishbulls!

Satte klockan på åtta imorse för att jag hade tänkt att gå upp tidigare nu så att det inte skulle bli årets chock att gå upp för att gå till skolan imorgon. Men det var ju lättare sagt än gjort. Klockan åtta tänkte jag "jag kan dra mig till nio". Klockan nio ringde min syster, men sen somnade jag om till klockan tio - då var det lagom att skutta upp!

Sen hoppade jag vidare ut i trädgården för att städa upp bland de igenvuxna rabatterna! Ogräset var envist, men jag var envisare! Efter sommarjobbet på Poseidon så är jag megaduktig på ogräs och rabatter så efter två timmar var jag nöjd för idag!

Nu ska jag sätta mig och äta one of my favorites - fiskbullar i dillsås med potatis!


Sömnsömnsömn!

Amin just left, vi har haft det så myyysigt nere i min 'svit' som jag har på undervåningen! :D Ska upp rätt tidigt imorgon har jag tänkt. Jag ska ringa min skola vid nio på morgonen och be dem hjälpa mig med en sak med min dator (alla har lämnat in sina datorer idag i skolan för uppgradering så har ingen laptop tills på fredag). Får se om det går att fixa!

Annars hade jag tänkt åka till stan, fixa det själv och sen fixa lite grejer på Sportlife och i Partille. Fy katten  vad jag är trött på att åka omkring och göra ärenden hela tiden!!!

Godnatt.

En vanlig j***a kaka

Tillägnad alla misslyckade därute, ha en fortsatt trevlig dag! :)


Taggtaggtagg!

Sheet, man blir riktigt taggad när man är inne på Sportlifes hemsida och kollar in alla grymma pass som finns i höst, det kommer bli så mycket mer fokus på pass än på gymmet i år! Helena is about to become FIT!


Drama night

Yes we broke up last night, men sen satt vi och pratade till klockan fem imorse tills det äntligen löste sig. Ikväll kommer min älskade Amin hem till mig! ♥ Nu ska jag ställa mig och laga mat, äta, ta en dusch och sen bara mysa hela kvällen!




Old Lady Gaga

Vi kan väl kalla detta natthumor. Haha.

En välarbetad parodi!

Godnatt! ♥

l might steal you clothes

i Tunisien hade de typ en radiokanal som alla lyssnade på, Mosaique FM, och det var alla de nyaste och populäraste låtarna, många som vi lyssnar på i Sverige men även de som inte kommit dit än! Den här låten tycker jag var riktigt go faktiskt. Diggar sällan fransk rap, men den här gillar jag, speciellt refrängen!

Sexion D'Assaut - Désolé

Även den här låten hördes på radion, och det var långt innan jag hörde talas om den i Sverige (om den ens går på radio här än?). Den är en av mina favoriter just nu! Och stilige Nadal bidrar!

Shakira - Gypsy

Mycket bra musik har gjorts i år! Eller vad säger ni? ♥

Hyfsat intelligent dag

Today I've felt like I'm going crazy. My friends are all busy and my bf is busy as well. Jag har inte haft någonting att göra och inte känt för att åka till stan idag. On top of it - min telefon är urladdad och jag kan inte hitta laddaren!!! Kan inte hitta kameraladdaren heller, it's a complete mystery. Men som tur var så kom min kusin över med sin flickvän/fästmö från Ecuador, och de hade även en kompis med sig, och vi fikade på balkongen och pratade mycket, english of course eftersomflickvännen just kommit till Sweden). Min kusins kompis är filmproducent och manusförfattare, så vi pratade mycket film och om det yrket, det var riktigt intressant!

 

Nu har jag och Nina just sett Flood, en katastroffilm om en översvämning i London. inte världens mest bearbetade film kanske och inga kända ansikten, men helt okej underhållande. Imorgon ska jag umgås med mi madre, hon har alltid någon överraskning vi ska göra, watch out!

Nothing to do-day!

Jag har inga som helst planer för dagen, mer än att jag ska planera min vecka, så om jag inte ska dö uttråkad så ska jag se ifall jag kan hitta på något med någon, fint!

Gick precis upp ur sängen, känner mig redan supertråååkad.

Coffee with the ladies

Träffade alla tjejer på stan i fredags, tog en fika på Cappucino, mysssigt!
Paulina kom efter en stund också, men hon kom inte med på bild. ♥

Nathalie & jag

Maryam & Darya

Baby sitting

Var med Amin igårkväll vilket resulterade i att jag kom hem och la mig klockan halv fem imorse, vilket ledde till att jag vaknade klokan elva, amazingly sent för mig! (inte för att jag älskar att gå upp tidigt utan för att jag alltid alltid vaknar då bara).

Ikväll har jag varit barnvakt åt två smågullepojkar, familjekompisar. Vi har ätit god mat, hoppat studsmatta och kollat TV. Och ätit massa godis! Sen när jag nattat dem med en Bamse-saga så kollade jag på Planet 51, helt okej roande film en lördagkväll, men nu väntar jag bara på att de ska komma hem så att de kan köra hem mig igen!

Skolan börjar på fredag igen men den helgen är det för fasen dags att hit the town igen! Har inte varit ute med kompisar sen början av juni typ, när jag nyss fyllt arton, illa! :) Har ju varit ute och flängt överallt men nu är jag back for good, which is very niiiice.

Imorgon ska vara en soft-planerar-häng-dag för mig. Nu kom päronen i familjen hem, time to go! ♥

Äntligen hemma!

För första gången på väldigt länge har jag kommit hem och ska inte bort någonstans igen på ett tag, jippie! Känns väldigt skönt och nu är det bara att fokusera på att ha det trevligt och göra lite nytta innan skolan börjar igen på fredag! (Vem i hela världen börjar skolan på en fredag egentligen, idiotiskt!) Men jag ser fram emot det faktiskt, jag längtar inte, men ser fram emot det, jag har ju tänkt att bli pluggis i år!

Jag tycker faktiskt att hösten är en bättre nystart en vad nyår är - ingenting är ju någon skillnad om det är december eller januari, det är samma kalla tråkväder och typ tre veckors lov som man oftast har plugg över, till och med. Nej, hösten och skolstarten tycker jag är den perfekta tiden att göra löften eller sätta upp mål, jag har gjort en liten lista för mig själv som jag ska börja med nu!
  • Skolan - Satsa!!
  • Jobb - Konsum/ica
  • Träna stenhårt - fokusera och ta råd från gymmet
  • Aktivitet - Någon slags kampsport
  • Aktivitet 2 - Lära mig någon dans?
Det här är inga mål utan det är att-göra-saker, så jag kommer bli helfit både fysiskt och psykiskt haha!



Nu måste jag fixa iordning mig för klockan ett ska jag träffa alla tjejer på stan, har saknat dem alla så mycket! 



El condor

Top H&M
Jeansshorts H&M

Doesn't have to be expensive to be tasteful