Lite tillbakablick


Förra fredagen (9/9) Innan El Corazón


Minns inte vad det var Arian sa som var så roligt men det var uppenbarligen så roligt att jag spottade ut halva drickan på lila killens T-shirt....!


Trött kille på vagnen lördag kl 02...


Lördagsmys!!! Helena knows how to tjocka sig


Söndag. Helena 0,5 liter glass och TV!


Söndag = lyxfrukost!


Final Destination 5 på bio! Se den och bli paranoid.


Tisdagsmode. Bior-väska?


Fredag efter jobbet. Glass på Frank's ♥



Slow Sunday

Älskar den här helgen. Skulle åkt till Stockholm fredag till lördag och hälsat på en vän men det har varit så mycket den senaste tiden att jag kände att jag behövde en lugn helg som inte handlade om åka hit och åka dit och göra det och det jämt. Och så har jag haft det nu!

I fredags åkte jag till my beloved El Corazón och hängde med mina vänner/kolleger. Det sköna var att vid 1-tiden på natten var det inga gäster där så vi stod och spelade vilken musik vi ville, jag lekte lite DJ och vi drack goa drinkar fram till stängning. Älskar det stället vare sig det är proppfullt med folk eller bara vi!

Igår var jag hemma på förmiddagen
, tog en lååång skön dusch och på kvällen åkte jag till min DJ-vän Jules och vi lyssnade på galet fet musik som han ska spela på Corazón nästa helg, I'm so there! Sen träffade jag Arian, Sia och Attilla, vi åkte till Bab Al Hara vattenpipacafé och jag åt den där himmelska kebabtallriken. Ville ta kort på den som jag alltid gör men det fick jag inte för de andra för de skämdes så för mig, haha!

Idag är jag tröött
och jag är bara hemma, äter glass, kollar på How I Met Your Mother och degar. Ska tvätta, städa ugnen och laga mat också, men det är en annan femma!


Tonight it's just me and mr Gris. Woodup.

Craig David

Hittat tillbaka till min älskling mr C.D. När jag väl hittar honom så knarkar jag hans låtar så mycket men sen blir man av med dator eller telefon eller whatever it might be och så glömmer man av. Nu har jag hittat honom igen i alla fall, mysigate mannen med mysigaste rösten.





Bootyman


Rise & Fall


Craig 2008



Finns såå mycket mer men detta är vad jag erbjuder här idag! Go söndagsmusik

Älskar att älska

Älskar min nya dator och jag älskar att den har en HD-webcam inbyggd så att jag kan skypa med mina älskade vänner (älskar förresten Skype också) och leka med camen när jag har tråkigt. Som nu.







Ska om en stund iväg till stan, ta mig till Stars n Bars för att hälsa på två vänner som spelar där ikväll när de firar Chiles nationaldag. Sen ska jag möta upp två vänner så ska vi till Bubbel-Harem (det är ett vattenpipacafé som heter Bab Al-Hara men jag tycker att det är roligare att skriva Bubbel-Harem) och mysa! Kanske det blir en dögod kebabtallrik, älskar pommesfritesen. Och såsen. Och salladen och köttet med. Men mest pommesarna.

Jösses vad trevligt det känns att blogga igen, det trodde jag inte! Men har saknat det somfan. Gud va trevligt. Ska uppdatera bloggen lite också layoutmässigt, kanske göra den lite vintrig? Nästan dags känner jag, då det är tre grader ute när solen inte är uppe.

CIAO for now!

And I'm back!

Få ord säger mer än tusen ord. Enligt mig. So I'll be short: Jag har skaffat mig en laptop (Acer Aspire) och därmed är jag äntligen på banan igen! Har inte haft en dator sedan 25 maj då vi skulle lämna in skoldatorerna till skolan igen - fatta hur ebroende jag varit av min iPhone!

Nu måste jag skynda mig iväg för blev just påmind via sms att jag avtalat möte i stan exakt nu så är liite sen..! Sen ska jag träffa en annan vän, vi ska gå på café och äta kebabtallrik (jag tar los pommes frites och han får allt det andra).

Ciao ciao ciao!