Apropå riva papper...

Den här UNDERBARA ungen slår till och med den jag la in för en stund sedan!


Talking about pure happiness!

Måndagsbarn

That's so not me.

Nej, måndagar är inte riktigt min grej - är alltid seg, rastlös och så har man fått tusen nya grejer att göra i skolan - om inte annat har man blivit påmind om alla de tusen saker man har deadline på samma vecka. Idag har jag varit i skolan, njutit av fyra timmars håltimme (vilken jag givetvis använde till studier!!!) och efter skolan har jag varit hemma, käkat lövbiff, fikat lite, städat och gjort nothing.

Imorgon är det temadag i skolan. Tema: Likabehandling. Så himla nytänkande.

Viva la Diva! Love the colour

Kvällshumor



Alla som inte dansar...

Maskinen - Buffalo Blues





Maskinen...

...består av svenska hiphop-artister från Afasi & Filty och Slagsmålsklubben.

... för tillfället bara består av Afasi och Frej Larsson från Slagsmålklubben då både Kihlen hoppat av liksom den idag välkände Oskar Linnros (Från och med du, remember?).

Mami-mys!

Nu är kvällsfikat framme - grönt te och cashew-solrosfröblandning - och jag sitter och skriver på min novell som ska vara klar imorgon och mami sitter här bredvid mig på sin dator och söker lite extrajobb. Vi skulle egentligen haft myskväll men jag har mycket att göra och hon också så vi myser fast på ett jobb-igt sätt! ;)


Från och med Robyn


Det blir lunch till frukost

Först lite vegetarisk lunch och sen blir det att skriva på min novell.

Soyakorv, stekt ägg, avocado, tomat.

Whippin' my hair

Hur duktig är inte jag? Jag satte klockan på 10 trots att jag somnade vid 04 inatt. Fram till klockan 12 ska jag göra mig och huset i ordning så att jag sedan kan sätta mig och skriva min novell som jag har i läxa.

Last night was crazy. Jag satte mig först på träningscykeln för att träna, och när jag gjort det en stund så sate jag på Youtube för att kolla lite sjyssta popping moves som man kunde lära sig. Det slutade med att jag spenderade i princip hela kvällen i vardagsrummet - mattan bortplockad, en spegel lutad mot bordet och Spotify dunkande från högtalarna.

Jag lärde mig massa sköna danssteg inom popping och dancehall, men för övrigt flippade jag ändå över med massa bra musik och strax innan 03-tiden bankade hjärtat, droppade svetten och jag var smått anfådd - det kändes som att jag precis spelat världens handbollsmatch och just satte mig på bänken. Man säger ju att dans är den bästa sortens träning ;)

Det fick mig också att vilja gå in för det mer, så nu ska jag försöka äta mycket bättre (oftare och nyttigare) och träna någonting dagligen. Idag är det söndag = pluggdag och mami kommer på middag, så det blir sista dagen då jag inte orkar tänka 100 % på vad jag äter, men nu ska jag göra lite cykel-situps och sen hoppa in i en efterlängtad dusch, C ya!



Glidin' & slidin' big time

Tja. Är ensam hemma och har askul. För tillfället håller jag på att lära mig gliding/sliding.
Flo-Rida, Usher, Powerking, kakor och raggsockar hjälper mig.

Haj!




Fredagsmys!

Kände för att ha en liten bjudning hemma igår så några vänner kom över så gjorde jag middag, efterrätt, och lite annat smått och gott. Bör nämnas att min kära vän D (näst längst t.v. på bilden) kom lite tidigare och hjälpte mig med allt :)

Vi tittade på en jättedålig skräckfilm som heter Seed. Sämsta storyn och överdrivet brutal eftersom den inte ens var bra gjord. Så se den gärna men ha inga förväntningar. Alls. Sen flippade vi över lite och hoppade runt i mitt vardagsrum och dansade fuldans i någon timme (finns bildbevis men de är såå hemligstämplade!!) Sen tittade vi på Dinner for Schmucks, världens sötaste komedi för tillfället, såå sevärd!

Här är mina ytterst vanliga vänner

Satay-spett, minipizza, avocadoröra och nachos




Chokladmousse varvat med citronfromage och chokladflarn - efterrätt á la Helena!


Vattenmelon, honungsmelon och färsk ananas med choklad-dopp


Delicious!!

Samtliga sov över hos mig så det blev en sen kväll, vi somnade nog inte förrän vid 5.30... Men det blev en stor mys-frukost imorse i alla fall! Så nu har alla precis åkt hem och jag funderar över hur jag ska utnyttja resten av dagen. Planen ser nu ut som såhär: Träna, duscha, äta, plugga litterär gestaltning, äta under tiden, se hur mycket klockan är, städa lite, äta, sen är det förmodligen kväll så då får vi se vad som händer!

Så som sagt nu är det träning som gäller, hejs!

Eeeeeloooiiise

Na-a, inte min favvolåt direkt...

Godkväll. Jag är lite nervig för imorgon. Eller rättare sagt jag var lite nervig förut men nu äter jag sourcream-riskakor med smör och ost så nu är det cool beans! Har förberett mig lite för imorgon då jag ska göra en grej, så jag ska snart sova så att man är pigg och alert till då det gäller!

Anledningen till att jag är nervig är att jag ska gå på audition för Körslaget för Partille imorgon kl. 12. Det är verkligen ingen big deal utan jag ska dit med N och två andra vänner så ska vi provsjunga för skojs skull bara för att se hur det går, så jag räknar inte med att komma med eller nåt sånt. Inte minst är Partille värsta estet-kommunen så det lär finnas tusen andra som är tio gånger duktigare än jag. Men som sagt, det är en kul grej och man får passa på eftersom det inte är ofta chansen uppstår!

Det är Casper från Arvingarna som ska leda och välja ut sin kör imorgon som han ska tävla med, och det roliga är att det är min gamla musiklärare som ska vara med honom och hjälpa till vid uttagningen, så förhoppningsvis får vi träffa honom imorgon, har saknat honom så mycket då han var en av de roligaste lärarna på skolan!

Såå. Imorgon klockan 12 blir det sjunga, lite nervigt eftersom det var ett tag sedan sist, höhö.



En bild på skolavslutningen i nian, halva vår klass hade ett uppträdande, jag tror detta är "Summer of '69" eller nåt, och jag står längst bak längst till höger och spelar keyboard tillsammans med Michan. Det var tider det!



Kalaslördag!

Faster fyller 40 så nu blir det kalas, C ya tonight!


Vi har alla olika studieteknik...

Lite bilder från i onsdags när jag träffade tjejerna hos M i Partille och "pluggade".

N och D turistar i Iraniland.

Me attacking camera.


Det här minns jag inte alls vad det gick ut på...

Maya-doggie som var efter mig hela dagen ♥

Till sist lite reklam.

Har mångamånga fler hundra gånger så flippade bilder och två apflippade videos men jag skulle nog få rätt mycket stryk av de inblandade om jag lade upp dem här...

Ensam-terapi

Nu är fredagsmyset inhandlat! Tänkte tanka någon småläskig film som t.ex. Pirahna eller någon annan thriller och titta på för mig själv. Har ju aldrig fått för mig att se en läskig film själv innan eftersom att jag tidigare haft min pojkvän att titta med, men nu när man är singel så blir det ju nästan aldrig av att titta på skräckis för att man inte har någon att borra in ansiktet i när det blir läskigt...

Därför tänkte jag lära mig att våga titta själv! :)



Go fredag!

Hello everyone. Måste bara säga att det är helt underbart med lov, jag kommer sakna det så mycket sen när jag har tagit studenten och istället är arbetslös. Så sorgligt att tänka att detta året har vi inte sommarlov, utan då kallas det arbetslös istället. Om man nu inte har ett jobb då vilket jag verkligen hoppas att jag gör.

Nog om det! Har börjat morgonen med lite Animal Planet, nyponsoppa med mandelbiskvier och Josh Grobans senaste album Illuminations. Alltså den mannen, hur bra är han inte? Lyssna på hans album på Spotify och förstå vad jag menar. Ryser av hans röst. Mina favoritlåtar är Hidden Away, Love Only Knows och Straight To You.

Nu ska jag klä på mig och sedan åka till Nö(r)dinge och hälsa på min kusin och hans tjej.
C ya laterr!

Klicka på bilden för att lyssna på albumet.