Earth Hour ikväll!

Härligt med sovmorgon! Har just varit iväg med pappa och en stor kärra med återvinning på återvinningsstationen i Öjersjö och gått runt i ösregnet och slängt skräp i en halvtimme, nu är det dags för lunch!

Hade tänkt att åka till lägenheten idag och plugga/mysa med Amin, men jag vet inte hur sugen jag är på att åka iväg i det här vädret, kanske bättre att vara hemma, skriva på svenskatalet och äta god mat med la familia och sedan bara dega. We'll see!

Dock hade det ju varit kul att se ut över alla höghus från lägenheten och se när alla(?) släcker lamporna för Earth Hour ikväll 20.30-21.30. Blev lite sugen på det nu faktiskt, sitta i en mörk lägenhet med min älskling med massor av tända ljus och äta lite gott lördagsmys!

Earth Hour i Toronto 2009 - före och efter

Kommentarer
Postat av: Elina Skoogh

hejsan! jag hittade din bikinidesign på nelly.com och röstade fem stjärnor på din design! skulle vara supersupergulligt av dig om du röstade fem stjärnor på en eller båda av mina bikinidesigner som finns på nelly.com! ligger på topp tio och vill gärna klättra högre upp på listan ♥ förlåt för ditt besvär och ha en superfin vårdag ♥



Länk till bikinisarna:

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=9sHKS1L5MDjYpIscg3Cd9ekV



http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=JzVWh95EQIRKiBW5oRfpE7kg

2010-03-27 @ 16:31:41
URL: http://elinaskoogh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0