Nu räcker deeeet!

Happy Valborg everyone! Jag sitter hemma med halsfluss och har aldrig haft så ont i halsen i mitt liv, det är så hemskt att jag hellre spottar än sväljer, och jag som älskar mat och att tugga på saker måste ju svälja emellanåt :'(

Hade en kind of busy dag igår, var förbi skolan en sväng trots att jag var sjukanmäld, skulle betala studentbal-biljetten. Sedan blev jag och D översugna på Max milkshake som vanligt så vi tog med N dit ans showed her the best thing in life. Tur för mig att N är ganska liten, för jag fick ta hennes sista, hihi!




Sedan tog jag tåget till Trollhättan för att hänga med en tjejkompis jag inte träffat på ett år, det var jättemysigt! Vi gick lite i affärer och jag köpte ett par tygskor och en tisha, will show you later, sedan köpte vi lunch - jag fick äntligen min älskade sushi - och satte oss vid Göta kanal, mis!

Sen tittade jag på när E spelade fotbollsmatch och som vanligt måste jag ha någonting att tugga på när jag sitter så så jag köpte lite match-fika. Hur skulle jag inte kunna liksom?


Har ju såklart valborgsplaner idag, tänkte hänga med mitt gamla bardomsgäng från Bergsjön, grilla i slottskogen och sedan lite afterparty hemma hos dem, men nu när jag gått och skaffat mig halsfluss vet jag inte hur dagen kommer att bli! Har inte alls lust att sitta hemma idag men jag ska till Akuten sen vid tvåtiden och då får jag se vad doktorn säger.

C ya then! Annars ha en GR8 Valborg ute i solen ♥

In the apartment

En liten pic på N och mig på El Corazon i onsdags.




Facerape, men inte mindre sant!

We love fika

Ni anar inte hur många matbilder jag har på min iPhone...

Fika idag på bibblan och fika igår på Filmkunskapslektionen.

Min vän D bjuder på lite efterrätt...hihi.

Vi älskar företagsekonomilektionen. Den mest underhållande på hela veckan!

En klockren lillsöndag

Godmorgon. Att vakna upp en torsdag efter att ha sovit ca fyra timmar och komma på sig att tänka "Hmm, vad var det som hände igårkväll egentligen?" är en rätt skön känsla. Ett bekymmerslöst roligt och awesome avbrott mitt i den stressiga vardagen, we all like.

However, jag kan säga att det var inte så vilt att jag inte minns vad som hände, givetvis, men igårkväll övergick mina förväntningar och jag träffade fler vänner och bekanta än vad jag någonsin trodde att jag skulle göra en onsdagskväll. M tog några bilder så jag hoppas att jag inom någon tid får lite notifieringar på Facebook "****** har taggat dig i x antal foton", då kommer de att komma upp här och jag kan berätta lite mer om kvällen.

Som tur är börjar jag halv tolv idag så nu sitter jag och käkar frulle och ska snart till skolan, idag är en avgörande dag för mig för hur imorgon ska bli - pluggar jag inte rejält mycket idag kommer jag inte våga gå till skolan imorgon. Typ så.

Så ha en fin torsdag allihopa, and C ya around!


Haaaaaave you met my breakfast?

El Corazon

We gonna rock down to electric avenue.

Ha en trevlig lill-lördag allihopa! 


Hurtigt värre!

Gissa om inte jag gick upp klockan sex imorse och tog en spingrunda? Så himla duktig, applåder till mig. Jag tror faktiskt att detta är någonting jag skulle lyckas göra nästan varje morgon, det tog ca en kvart. Jag tänker också att det gör en piggare på morgonen så att man orkar med hela dagen sen - det är inte som att jag tar årets marathon utan bara väcker kroppen lite!

Värt att testa. Idag är det en lång dag i skolan, åtta till halv fem. Efter skolan ska jag träffa en vän och ikväll ska vi fem tjejer dra till El Corazon och hänga där ett tag, tror att det blir kalasmysigt!


Lite gott om dagen...

Okej nu är det som så att jag hade en kategori som hette H for Healthy där tanken var att jag skulle placera alla nyttigheter jag skulle börja käka och träning och grejer, men nu anser jag att det ligger alldeles för stor andel onyttigheter där istället så har döpt om den kategorin till H for Hungry, awesome right? :)

Hihi.

My current Valentine


Living in the present

Och NU mina vänner och ovänner kommer en liten update från den här dagen, believe it or not. Något av det godaste jag vet är lyx-milkshaken på Max så efter skolan var det just dit M, D och jag gick!

Just love it love it love it!

Min tuffa och underbara vän M och min skumma och störtsköna vän D. Levande underhållning!



Ikväll har har pysslat med den dummadummadumma engelskauppgiften "College application". Jag tycker ju om engelska innerst inne, men tycker inte om när uppgifterna ska vara så komplicerade och tråkiga som möjligt, kom igen kan de inte bättre!? Så sedan blev det lite strejk från min sida och se vilken major update ni fick min vänner och ovänner!

Imorgon ska jag upp och springa en sväng innan jag sticker till skolan vid 8, superskönt! Ciao ♥

I never get enough....

Egentligen borde kanske detta inlägg också borde ligga under mat-kategorin som större delen av inläggen på denna blogg gör, dels också eftersom jag redan berättat om lördagskvällen...så att så får det bli!

Först var jag som sagt på lite grill-get together hos en go vän i Torslanda, grillad kycklingfilé med klyftpotatis, bearnaise och sallad, d-e-l-i-c-i-o-u-s.

Sen ute på stan så gick vi ju på café vid 1-tiden på natten - efter lite goa drinkar på Svea fick jag uppleva kladdkaka ur ett helt nytt perspektiv..!

Kittlar dödskönt i kistan

Lite fler matbilder, I know you like it as much as I do!

Lunch på tåget hem från Öland. Hade längtat efter sushi under de två veckor som jag redan bestämt att jag skulle äta det på tåget, men när papi och jag åkte dit på dagen D så hade det inte öppnat än (!) så att jag fick köpa en kycklingsallad istället som var väldigt god den också!

Söndagens middag! Vegetarisk fryspizza: Ristorante Mozzarella. Äppeljuice till!

Islandland goodies!

För er som inte vet om det eller kan räkna ut det själva står Islandland för Öland! Har inte haft tid att uppdatera från de sista dagarna där förra veckan så här kommer a load of pictures från den sista kvällen då papi äntligen kom hem från Malmö, och min syster och hennes nyblivne pojkvän kom upp från Karlskrona och hälsade på!

Den här bilen är nog från dagen innan men den får vara med ändå! Jag gjorde klart mitt lilla projekt med stenarna runt trädgårdslandet (det låg en liten stenhög och skräpade så tänkte vara lite kreativ och göra en minikant av den, hihi. Visst blev det fint? Sen busade jag och brorsorna i trädgården ett par timmar - lekte med lego, vi åt färsk gräslök, spelade fotboll, hjulade och stod på händer och de brottade ner ig och jagade mig (illa den dagen då man inser att man inte längre behöver fejka att man inte kommer loss, småpojkarna börjar bli inte så små..!).


Här blev vi påhälsade av några gulliga påskkärringar och påskgubbar, det gulligaste var en liten blond tjej som kom och hade en gul kyckling målad i pannan! När hon var påväg ut igen kom hon på att hon skulle ge oss godis också så hon la några bitar på dörrmattan, gullet! Sen en liten bild på Tarzan när han ger mig sin typiska vad vill du mig-blick.


Sen satte jag och S igång med maten/fiket! Vi gjorde påsk-cupcakes och fisksoppa, check it out! Här har vi gottekrämen som ska vara på muffinsarna, det fick bli gul och lila som påskfärg.

Perfekta cupkakes ur ugnen!


Samtidigt skar jag massa goa grejer som skulle vara i fiskgrytan ♥

Strawberries for the decoration....


La créme is on!


And voilá!


Påskigt värre!


Lite gott bröd till middagen.


Jag stod för middagsdukningen.


The most delicious soup ever made...!

Efterrätten....

Kan lugnt säga att jag behövde sitta ner i ca tre timmar efter den här middagen, inte varit så mätt på mycket, mycket länge. Trodde inte att jag skulle behöva äta på resten av veckan, vilket dock visade sig vara fel morgonen efter :)

Paper, scissors, rock


Andra sidan är ni klara?

Helloj! Först och främst - I know, jag kanske inte skriver om så über-roliga grejer på bloggen just nu men det är för att jag har haft ganska fullt upp den senaste veckan. Idag har jag jobbat för Åbro på IFK-matchen i Gamla Ullevi. Det var skönt eftersom vi var utomhus och bara chillade, hjälpte folk att tävla om en bil och en iPad och att bara vara trevlig det är lite min grej! Men förutom det var det galet mycket släp innan och efter, stora tält, flaggor, roll-ups, högtalare, bord och grejer som skulle packas in i bilarna, ut ur bilarna, in i bilarna och ut ur bilarna igen, och vi var bara fyra ungdomar typ, så himla bra!

En liten rolig parentes bara; fick höra sedan att han som vunnit iPaden hade tävlat bara för att det var jag som stod där vid bordet, inte för att han brydde sig om tävlingen - mina kollegor hade väldigt roligt åt detta! Han ville uppenbarligen ha mitt nummer eller så var det mina vänner som drev med mig och frågade "men ta hans nummer nu då!" efteråt, hur som helst skippade jag det för han var tydligen 94:a och jag minns inte någon kille som såg intressant ut ändå, HÄHÄ.

Well det gick bra till slut i alla fall, vi åkte och käkade på Donken efteråt så det var nice (dock var den 1955-hamburgaren inte så jättegod tyvärr, men Coca-cola är AWESOME!)

Nu är jag hemma och ska äta glass med honungsstekta bananer i jacuzzin framför en film, man tackar! C ya laterr. Ciao!

Är på riktigt så slutpumpad i kroppen efter helgen att jag inte ens orkar sitta upp, haha.

Härligt liv

Hade en väldigt go kväll igår! Stack först till S i Torslanda där det var lite grillparty, träffade några bekanta och några obekanta, det var supertrevligt! Sen åkte jag till stan och träffade M och N - N hade lite business att göra uppenbarligen så det blev M och jag i baren på Svea. Hookade upp med ett gott gäng där och drack lite skumpa till äran av någons födelsedag. Sen var vi tre stycken som istället för att dra vidare gick till f.d. Tintin och åt kladdkaka vid 2-tiden - satt finfint i magen ska jag säga!

Idag har jag mer eller mindre bott i TV-soffan - jag vet det har varit underbart ute men ajg har inte sovit så många timmar inatt så jag halvsov i soffan i stället, haha. Tog en promenad till affären och fick lite luft men då hade ju Konsumf'nskapet stängt tio minuter innan så de blev pyttipanna med Cola för min del, hihi!

Nu ska jag vara lite duktig och fixa i ordning lite grejer, som ni vet måste man vid någon tidpunkt ha någon salgs vårstädning, och för mig startar den idag! Ha en fin söndag allihopa!

"Megafonen" och jag. Haha stackars M, men hon är cute ändå ♥

Jag, S och en tjej som jag inte minns namnet på...

Så himla glad för alla goa människor runtomkring som kan göra en dag så bra! ♥