Myskvällar!

Nu har jag just kommit hem från Amin, har sovit över hos honom och bland annat sett en väldigt udda B-film, som annars kunnat vara bra - The Mist. Nu ska jag göra mig i ordning för tjejkväll hos Sofia, Sing Star och Melodifestivalen står på schemat!

Bilder från både det ena och andra kommer, kram så länge!

Too much

Nej. Det här blir för mycket skit i min hjärna, nu ska jag kolla på OS och äta Aladdin-hjärtan!
Damstafett on the TV, tack o hej!

MSN stängs ner...

...eller?

Fick ett mail av en kontakt häromdagen

Okej, detta känns väldigt weird.
För det första; vadå använder alla användarnamn? Man kan ju heta i princip vad-man-vill! Finns det bara 578 bokstavs/siffer/symbolkombinationer kvar? Och tänk om nu det är tusentals stackare som inte får detta mail skickat till sig, ska de ovetande få hem en faktura på 10 £ (112 kronor)? Det känns lite väl ogenomtänkt och orealistiskt. Och hur kan dessa "grundläggare" hålla koll på hur många mail man skickar och till vem? MSN-funktionen är ju egentligen inte direkt kopplad till hotmailen, det skulle vara väldigt konstigt och dåligt, att tänka sig att MSN-funktionen skulle föra data på vad du skickar för mail. I can say it's impossible - and illegal.

NOPE. DON'T BELIEVE EVERYTHING YOU SEE, SO I'VE LEARNED.

Filosofiera mera

"Med sinnenas hjälp orienterar vi oss i verkligheten. Tack vare våra sinnen fylls omgivningen av djur, växter och föremål. Vi ser färger, känner former, hör ljud och reagerar på lukter. Hade vi varit hundar skulle vi säkert uppleva verkligheten på ett helt annat sätt. Hundar kan ju uppfatta saker som inte vi kan, t ex ett spännande doftspår eller en hög ton. Samtidigt går naturligtvis många av våra upplevelser hundarna förbi. Hur ser verkligheten ut ur en fladdermus perspektiv? Och hur är verkligheten i sig själv, alldeles oberoende av vem eller vad som betraktar den? När man ställer denna fråga, ställer man en metafysisk fråga." Ur Filosofi - frågor och argument.

Detta tycker jag är väldigt intressant men dock
galet svårt att diskutera...med sig själv. Suck.



ÄNNU ETT OS-GULD!

4 x 10 KM STAFETT - HERRAR

YESSSSS!


NU ÄR JAG DÖTRÖTT OCH SKA SOVA. GODNATT!

Best dessert ever

Nu ska jag städa lite (nej jag gjorde det inte när jag sa
att jag skulle göra det sist) och sen läsa lite filosofi. ♥

äkta gammaldags vaniljglass med färska björnbär

Tack för att ni finns!

Det är inte vanligt att man kanske längtar till ett möte på ungdomsmottagningen, men varje gång jag är där blir jag så glad för att gynekologerna/barnmorskorna alltid är så otroligt snälla! Jag känner mig 100 % trygg där och tycker inte att någonting är pinsamt.

Alla saker man undrar över eller har problem med är inget konstigt för dem och de har alltid en bra och oftast lugnande förklaring. När jag är där känner jag att jag kan berätta i stort sett vad som helst för den som tar hand om mig, trots att det kan vara olika personer varje gång. Stämningen är avslappnad och vänskaplig.


Jag vet att det finns så många tjejer och killar som känner oro över någonting eller undrar över någonting intimt, men inte vågar fråga någon om råd. Visst, man kan alltid leta på Internet på forum eller liknande, men ingenting gör en så trygg som att få ett säkert svar, goda råd eller stöd från någon som kan titta på dig som individ.

Man vill nog inte prata med sina föräldrar om sina intima problem, så det är klart att man kan prata med sina nära vänner som kan ge stöd, men utöver det är det skönt att kunna tala med någon som har kunskap och förstår din situation ur ett fysiskt och psykiskt perspektiv.

Det är kanske vanligare att gå till ungdomsmottagningen när man har en partner, men inget hindrar från att gå dit om man är solo, en ungdomsmottagning är ju inte bara till för att kolla in så att allt ser rätt ut på utsidan, utan man kan även gå dit om man har frågor eller funderingar, eller om man känner sig nedstämd eller deprimerad - det finns utbildade kuratorer.

Jag tycker att alla någon gång i tonåren skulle ta kontakt med sin ungdomsmottagning eller kurator, för det känns så skönt att veta att någon bryr sig om hur man mår och kan hjälpa dig på ena eller andra sättet.

Underskatta inte din ungdomsmottagning,
tack alla söta gynekologer för att ni finns! ♥

Welcome back

...to me!

Folk klagar på att jag inte skrev igår men det finns helt enkelt en bra anledning till det: Jag tog inte med mig datorn hem från skolan! Jag och min boyfriend gick efter skolan till Nordstan och åt fetaste buffén på Lydia's Diner! Jag tog typ tio kycklingklubbor, massa panpizza och fullt med tacosaker till nachochipsen tills jag var totalt p r o p p m ä t t! Det kostar 69 kr utan dricka, och visst det är inte billigt, men ibland så tycker jag att man kan skita i priset och bara käka god mat!!! Eller tycker ni inte det?

Nu ska jag alldeles strax åka från skolan. Idag blir det nog lite plugg hemma - har nyss fått höra att jag ligger lite före i vissa ämnen så då kan jag ju passa på att ligga kvar där!


Buffé är det bästa som finns!

He's mine!

Cutest boy ever or what!

Rösten är kanske inte på sin topp men sådär bra
kommer jag aldrig att kunna spela ukulele!

Lägg märke till de underbara små grimaserna han gör!

Now, ladies and gentlemen, ska jag ta och sova för jag har väldigt ont i huvudet vilket orsakades av att jag blev på dåligt humör tidigare idag, no more needed to be said.
Så kram och godnatt bomullstussar sov gott! ♥

Dags att skaffa sig en hobby?

Nu är jag hemma och det har varit total kaos på stan idag. Inga bussar eller spårvagnar går som de ska speciellt inte de jag ska ta! Så istället för 40 minuter som det ska ta från mitt hus till skolan, så tog det 1 TIMME och 40 minuter, bussen var även på väg att åka ner i diket på motorvägen, allting lutade! Men eftersom jag sitter här nu är det uppenbart att jag överlevde, dock med mildare köldskador på tårna. (Det spelar ju ingen som helst roll, hur tjockt man än tar på sig så fryser man ändå lika mycket...)

Nu sitter jag och dricker min underbara dagliga Toblerone Cappuccino som är för ovana kaffedrickare, sådana som mig! Sedan ska jag avancera till Marabou Premium istället för Toblerone, får se om jag slutligen övergår till regular coffee, men det är stort tvek på det alltså.

En stilig cappuccino och det "kaffet" jag dricker!

Anyways; jag funderar på att skaffa mig en hobby. Jag har ju intressen; sång, dans, teater (haha borde jag inte vara estetare?) och fotografering, som kommer att bli mer aktuellt till våren och sommaren. Men nu innan våren och allt är så trist och deprimerande skulle det vara roligtatt ha någonting att göra liksom under veckodagarna, gå en kurs och träffa lite folk. Nu är frågan bara vadJag har ganska dålig fantasi så om ni har några tips eller idéer så är det mycket välkommet!

Nu måste jag fixa lite på mitt rum, som vanligt, för att jag har ju stått och strykt en del under helgen så det står en strykbräda och lite kläder ligger runtomkring i rummet, it just gotta go!

Dagens...

STAR PILOTS - I'M ALIVE


CEE-LO GREEN & JACK BLACK - KUNG FU FIGHTING
från Dreamworks film Kung Fu Panda


Life is a Highway

Solen skiner, äntligen!

Idag är en dag som är lik alla andra söndagar vi tidigare varit med om. Dagen består för min del av utrensning och sortering av garderoben, rest-mat-ätning (inte mindre god för det!), ännu mer strykning och OS! Ikväll är det skicross kval 18.15, skidskytte 19.50, skicross final 21.15 och curling sverige-norge 23.00.


Skicross Sweden, 2009

Michael Jackson Beat It Tribute

Fasen vad kul det skulle vara att delta i ett sådant event där Beat It strömmar ur högtalarna ingen visste fanns och en, sedan två sedan fem sedan femtio gör movesen till musiken och bara fler strömmar in hela tiden. SÅ FETT! Ska börja öva här och nu i min totala degklädsel. AOUCH!

TAIWAN
En ambitiös dansledare längst fram, kul show!


MONTREAL
Små barn som inleder dansen, urgulligt.


STOCKHOLM
Fetaste av dem alla - helt oväntat och nästan totalt professionellt.


Obsessed

Bra melodifestival den här gången faktiskt. Otippat att de svenska brudarna kom till final men de var ändå bra, nu tycker jag nästan att det skulle vara grymt ifall de vann hela alltet, skulle vara trevligt med äkta svensk stil att representera Sverige för en gångs skull.

Sista dagen på lovet imorgon mina göteborgska vänner, den ska jag ägna åt lite Body balance med Nathalie och sedan bara njuta fullt ut och inte lägga mg allt för sent. Nu ska jag fortsätta stryka lite, det var faktiskt mysigt tillsammans med lite gosig kvällsmusik. ♥

MARIAH CAREY - OBSESSED


Melodifestivalen Gbg ikväll!

KVÄLLENS BIDRAG

1. Alcazar - Headlines

2. Tonight - Johannes Bah Kuhnke

3. Elin Lanto - Doctor Doctor

4. Eric Linder - Hur Kan Jag Tro På kärlek

5. Getty Domein - Yeba

6. Timoteij - Kom

7. Darin - You're Out Of My Life

8. Heaven Or Hell - Crucified Barbara

Jag hoppas att Alcazar, Darin och Elin Lanto gör bra ifrån sig nu, jag vill inte att de ska sumpa kvällen såsom Ola gjorde för två veckor sedan!

Kvällens höjdpunkt är dock fortfarande Måns i sin slim suit 

HA EN MYSIG KVÄLL MITT I STORMEN ALLIHOPA!