Zzzzzzzzz...

Jag har börjat bli trött så tidigt det senaste! Det fanns ju tider då man satt uppe till efter klockan visade 00.00, men det händer väldigt sällan för mig nuförtiden, jag har hunnit bli stentrött vid 22! Men det är faktiskt ganska skönt, för då kan man lägga sig tidigare och sova länge, me like! Jag menar, varför vara vaken på natten när man kan vara vaken på dagen? :D

Imorgon börjar jag kl.10 och har då två lektioner på varandra och efter det slutar jag för dagen och för påsklovet, jippie! Om det händer något annat roligt imorgon minns jag inte, men det gör det alltid!

Någonting som är mindre roligt är att min bror har blivit magsjuk, som tur är har jag inte träffat honom så mycket sen han blev sjuk så jag tror att jag (än så länge) klarar mig från kräkisen. :)

Men nu ska jag borsta tansebissarna och sen ska
jag ägna mig åt min favoritsysselsättning: SOVA!
Godnattsingen ♥

Clean it up!

Nu ska jag tvätta min piercing för första gången! EXCITING. Eller så. Men jag är så nervös för att den ska växa ihop eller bli infekterad och sånt så jag kommer vara supernoga med rengöringen!

BRB.

Baby baby baby oooh

Justin Bieber feat. Ludachris - Baby



We like to fynda, don't we?

Var lite med mami på stan efter att vi varit på Tribe
och jag hittade lite gulliga fynd på väg hem!

Kofta Toppen 98:-

Tarzan liked it too

Kortärmad blus H&M 45:- (rea+clubkort)

Jag hittade även två sjukt snygga väskor, speciellt snygga till sommaren, men jag hade inte så mycket pengar med mig och inte mami heller och hon ville att jag skulle hitta en sommarklänning innan jag köper någon väska, så jag kan inte köpa dem just nu. Ååh, de var så fina! Och jag tvivlar på att de finns i så många upplagor (den ena fanns det bara två av) så jag har ångest för att jag inte kan köpa dem just nu. Aja, får helt enkelt se till att hitta en bra sommarklänning så att jag kan köpa de där väskorna :D I'm so smart!

Belly button glamour

Haha vilken flashig rubrik, eller vad säger ni?

Som ni kanske kan gissa så har jag faktiskt piercat naveln idag! Anledningen till att jag inte sagt det tidigare var att det skulle vara en överraskning för min pojkvän, men kombinationen av att han är extremt nyfiken och envis och att jag är extremt dålig på att hålla inne med överraskningar, gjorde att han fick reda på det igår (även om han anade det tidigare).

Men anyways, jag gick dit med mamma eftersom jag är under arton år, och Nathalie skulle följt med för att hon hade en bild på sin telefon på en affisch man skulle ta kort på för att få 15 % rabatt på piercingen. Men hon kunde inte följa med p g a lektion vilket gjorde att jag nästan inte fick rabatt! :( Han sa "Njaa, jag måste faktiskt se bilden först." Men HALLÅ? Ska vi stackars ej-kamera-på-mobilen-för-att-jag-köpte-den-för-fyrahundra-spänn-på-teknikmagasinet-telefonägare diskrimineras från rabatter bara för vi inte har den senaste iPhone!? Så jag tittade på honom med mina puppy eyes och snyftade lite lätt, så gav han mig till slut rabatten ändå, yeay!

Någonting ni ska veta är att det gjorde omänskligt ont då han tryckte igenom skiten i köttet på mig, men smärtan tog slut lika fort, det tog typ tre sekunder. Nu kan jag till och med glömma bort ibland att jag har den, kommer säkert att glömma av mig och göra någonting som gör skitont de närmsta dagarna..!

Känns lite ovant fortfarande, men är det inte snyggt?? :D

Förutom detta trevliga så höll jag mitt tal i svenskan idag! Jag tycker att det gick jättebra för min del, och alla de andra som talade var också jättebra! Det var många typ tragiska tal, mycket om skillsmässor och ensamhet och vikten av familj osv (så alla satt helt deppiga efter lektionen sen haha). Men jag tycker i alla fall att det gick bra för mig, jag läste inte från manus en enda gång utan tittade bara snabbt åt det hållet ett par gånger - OCH, jag lipade inte! Jag talade ju om husdjur och vad de faktiskt har för betydelse för oss, speciellt för mig, och jag berättade även om Torsten, min ena kisse som gick bort i vintras (I miss You ♥).

Well well, livet kommer, livet är och livet går, am I not right? :)

Surprise surprise!

Nu har jag tagit en gudomligt skön dusch och ligger nu i min gudomligt sköna säng och ska sova!

Börjar imorgon klockan åtta för att bland andra alla mitt tal. Jag har övat en del på det ikväll, och det var inte risk för tårar en enda gång, det var nog mest igår när jag just skrivit det och läste det högt första gången som det blev för mycket på en gång.

Aja, det känns bra i alla fall och jag bryr mig inte att det ska regna imorgon för att det är ändå en bra dag och jag ska ändå ha krulligt hår, haha!

Godnatt everyone, see ya tomorrow!
(Jag har förresten en surprise imorgon moahaha)

Ja e singel *singeeeel*


Frispråkarn - Singel


Jag har haft den på min hjärna sen i morse då Emir sa
att han var singel, snälla från mig försvinn nu SNÄLLA!!

The first tattoo!

HEllo! Nu kom jag hem för en liten stund sedan, har ju varit med Nathalie i tatueringsstudion! Självklart hade jag kameran med mig, så här kommer lite bilder från eftermiddagen!

Nathapatta!

Det var 3 för 20:- så vadå, jag passade på!

I studion, mallen är på!

Dum Spiro Spero: Så länge jag andas hoppas jag

Halvvägs! Det gjorde klart ont men jag hon rörde
inte en min, jag skriker för fasen hos tandläkaren!

Blood, sweat and tears

Minns inte vad han hette men han var go gubbe!

Resultatet! Det tog väl en dryg halvtimme tror jag, och otroligt snyggt blev det!

Skyddskläderna på, tack och hej!

Nu är jag extremt hungrig, har inte ätit sen elva idag så nu ska jag upp och steka mig en hamburgare, och sedan blir det, som tre gånger tidigare sagt, att plugga in talet! ♥

Going for tattoo

Goddagens! Jag sitter i skolan och har lite rast innan vi ska fortsätta att titta på Shakespear in Love på engelskan. Jag ska lägga min fritid på att försöka hålla mitt tal om husdjur utan att börja lipa som ett barn, klarar jag inte det får jag ändra talet - inget VG på ett tårdränkt golv! ;)

Men innan jag åker hem ska jag följa med Nathalie till en tatueringsstudio i Partille där hon ska tatuera sig! Det kommer att bli kul och spännande, har inte sett någon tatuera sig förut mer än på teve haha. Dock är hon lite orolig att jag ska följa med eftersom risken finns att mitt skadeglada jag kommer fram när hon sitter och lider i tatueringsstolen, och en och annan kommentar som "Hehe...fasen vad fult det blir" riskerar att slippa ur min mun. MEN eftersom jag är en äkta vän ska jag inte låta det hända (mer än en liten gång kanske) och istället vara supergullig och hålla handen och sånt tjimtjams! :)

Nej men vi ska käka lite innan och köpa godis så att hon inte totalsvimmar under tiden när tatueringen görs.

Det blir kuligt i alla fall! Men ikväll blir det pluggplugg så att vi hörs då, HEJ!



Stay strong

Det är ju jävligt fint att jag inte kan läsa upp mitt tal utan att börja lipa! Men jag har hela dagen på mig imorgon att öva och öva och öva, och klarar jag det inte får jag helt enkelt ta bort de känsliga delarna.

MEN JAG ÄR KLAR MED MITT TAL OCH JAG ÄR
SÅ BÄST ATT JAG NU SKA SOVA RIKTIGT GOTT.


Somebody To Love

Justin Bieber - Somebody To Love



Snilleblixt!

Igår var en av de jobbigaste dagarna i mitt liv.
Jag hade aldrig innan gårdagen:
  • Seriöst övervägt att hoppa av skolan
  • Gråtit som ett barn över en skoluppgift
Vi låter detta bli en sammanfattning av min söndag, eftersom jag hatar att blicka bakåt och minnas jobbiga stunder.

Jag skulle hållit ett tal för klassen idag med tema relationer, men jag har inte under en veckas tid och tusentals arbetstimmar (jaaaa, det kallas överdrift) kunnat skriva en enda rad om någonting. Så det fanns helt enkelt inget mer val än att gå till svenskaläraren och be om att få hålla sitt tal på onsdag. Vad skulle han göra? Tvinga mig att läsa ett tal jag inte inte har? Så nu har jag denna kvällen och imorgon på mig att få ihop ett bra tal som åtminstone når VG-nivå. Hur ska jag klara detta?


En plojbild jag gjorde på Tarzan för många år sedan haha!

Jo, det är här snilleblixten kommer in: Min underbara mentor Rikard kom på den sjukt braiga idén, från ingenstans, att jag skulle kunna skriva om husdjur och deras funktion hos oss, it is a stroke of genious! Tänk, på en vecka skrev jag två frågor jag inte kunde svara på - på en timme har jag skrivit en sida!

FÖRSTÅ NU ÄNTLIGEN VARFÖR JAG ÄLSKAR PH-SAMTAL!

Det är nästan inte okej, det känns som att jag pluggat för effektivt för min annars så ofokuserade personlighet, take it easy woman! Men what the hell, talet är om två dagar, varför inte ta vara på denna skrivmani och göra ett riktigt maffigt tal?

Said and done - back to buisness! 

I tried so hard

Bone Thugs and Harmony feat. Akon - I Tried so Hard



Hard work work

Godmorgon! Idag ska jag åka till lägenheten för att städa och plugga eftersom Anders
kommer hem imorgon och då är det kanske inte så kul att komma hem til en dirty apartment :)

Hoppas att jag kan bli klar med svenskan, rättskunskapen och spanskan idag!
(Haha det är ett skämt)

CB

Chris Brown - So Cold