Walking the calm road tonight

Godkväll alla! Hoppas att ni alla får en underbar sista kväll för 2010 och en bra början på 2011, själv är jag hemma just nu och ska ta det väldigt lugnt ikväll. Jag kraschade totalt igårkväll av olika anledningar och det håller i sig även idag och jag har verkligen ingen lust att festa och träffa massa människor, behöver bara vila och ta hand om mig själv.

Känns lite olyckligt att nyår kom emellan såhär eftersom att jag älskar att fira, men det är vad det är och jag kommer att ha en bra nyårskväll i vilket fall som helst, med ett nystädat rum, lite jacuzzi, god mat, en bra film och en balkong med fin utsikt för tolvslaget. :)

Ska ta fram min Nikon och försöka få till lite snygga fyrverkeribilder, wish me luck!





Mams-mys på briggen.

img_0212 (MMS)

Mams-mys på briggen.


Obalans

Jag känner mig inte bra. Är inte sjuk utan jag mår inte bra någon annanstans. Det började med julstressen och allting som skulle ordnas inför helgen - jag hann inte tänka på att äta eller sova. Förutom julhelgen har jag inte ätit ordentligt, inte ens ett riktigt mål mat om dagen, jag har sovit ännu sämre - max sex timmar per natt. Och saker i mitt huvud har fått det att snurra, vet knappt vad som är upp eller ner just nu och hur bra denna dagen än varit så är kvällen ett magplask på ett stålrör i Kåsjön.

Önskar att jag kunde stanna tiden ibland, eller i alla fall sakta ner den. Rejält. Behöver komma i fas igen på något sätt. Problemet är bara att jag inte vet vad problemet är. Och vet jag inte vad problemet är så kan jag inte hitta en lösning.

Morgondagen kommer way too fast for me. Är jag redo för ett nytt år? Antar att svaret inte har någon betydelse, 2011 börjar med eller utan mitt medgivande.

Godnatt.

Lite sisådär party!

Berså Rendevpuz ikväll godingar! Okej lite sent att säga kanske till er som fortfarande sitter hemma - som jag själv - men: BE THERE!


Who am I to refuse?

Godmorgon! Vill börja med att säga att det är fking -16 grader ute! Hur ska man ens kunna komma utanför dörren utan att förfrysa?

För övrigt var jag ju på stan igår och gjorde några ärenden. Det jag inte skulla göra var att shoppa. Yeah right. Medan jag väntade på att mina klockor skulle bli klara gick jag in en sväng på Cubus - som vid detta laget var rätt utplockat - men lyckades ändå hitta ett och annat. Köpte ett linne, en spetsskjorta, en mössa och lite underkläder. För jag menar, vem behöver inte sånt? Köpte ett par högtalare också, så nu kan jag dunka dunka på mitt rum hur mycket jag vill! :)))


Mulholland Drive

Nu blir det lite movie time med syster innan det är bed time. Natti!

Snow Cave DeLuxe

Äntligen har jag fått tag i lite bilder från julhelgen! Var ju med familjen och släkten på deras gård i smålandsskogen och det var sjukt-i-helsike-mycket snö. Jag och min kusin brukar alltid göra grejer tillsammans när vi ses så den här gången bestämde vi att vi skulle göra en snögrotta! Det tog ett tag innan vi hittade den perfekta platsen och det tog två dagar för grottan att bli klar. Here's the result!

Detta är alltså ingen snöhög utan såhär mycket snö låg det på marken.



Där A sitter andra änden på grottan.



Där sitter jag längst inne. Det är större än vad det kan tänkas se ut, det är ett rum därinne där vi fick plats fem stycken utan att behöva knö.


How fking awesome?

På denna gården var vi (i mitten av bilden).
Dock var det som sagt lite mer snö nu när vi var där.
YOU LIKE? :)

Staying out of the jungle chaos

Nope, det blir ingen mellandagsrea för min del. För det första hatar jag att vara i stan när det är proppfullt, och för det andra så är tjejer som fking hyenor när det gäller rea. Antingen går man dit första dagen tidigt och verkligen slåss om de bästa grejerna på exempelvis H&M, eller så kommer man när det är lite lugnare men då är det bara de fulaste grejerna kvar. Och jag är inte den som springer in när det öppnar och sliter åt mig grejer så jag skippar hellre hela saken och fyndar en annan gång!

Nu har jag somnat klockan fem på morgonen två nätter i rad och därpå vaknat efter tolv så jag är fett sen in till stan. Ska in idag och göra lite ärenden, bland annat förkorta några klockor och ta den sista vaccinsprutan mot Hepatit A & B.

JETSET-klockan jag fick i julklapp och två av de klockor jag köpte i Tunisien i somras.

Hemma!

Ligger i min underbara säng och ska titta på The Town som alla säger är så bra. Hoppas ni alla haft en bra julhelg och ett hittills bra jullov, jag berättar om mitt imorgon!
Kram på er, godnatt!


I ett hus i skogens mitt

Här sitter man i ett tomt litet resecentrum i smålandsskogen och väntar på att någon ska komma o hämta mig, dock har ingen annan än jag täckning här (iphone åt folket!) så har ingen aning om när den här någon kommer. Snöstorm och träsmak i arslet gör inte situationen mycket ljusare.


Cookie!

img_0178 (MMS)

Den här kakan var mycket större från början men jag tycker att det är skitsvårt att ta kort på mig själv utan spegel så jag var tvungen att ta många bilder innan det blev bra = kakan blev mindre och mindre.... :)


Drama från start

img_0160 (MMS)

Tappade colan på bussgolvet..det här bådar inte gott..! Nu är jag på vägen i alla fall, mami kom och vinkade av mig och hon hade köpt min favvo-subway till mig! Jag som inte hann äta någonting hemma heller, min mami är den bästaste i världen :) satt till halv fem på morgonen nu och konverterade youtubelåtar till min iPod så nu är jag tillräckligt utrustad för de närmsta fem timmarna! Ttyl, puss.


You know I'd do anything for ya

Tänkte dela med mig av en liten nattvideo. Den här tjejen är en av de YT-artister som jag ser på följer emellanåt, jag tycker om hennes röst väldigt mycket, väldigt enkel men ren. Plus att hon är väldigt söt, me thinks :) Här sjunger hon också en av mina aktuella favoritlåtar: Bruno Mars - Grenade.

Enjoy ♥


Sexton skott i magen

Btw, måste berätta om min dröm jag hade inatt. jag drömmer alltid psycho-drömmar, hälften skulle kunna bli filmer om man lade manken till...

Man drömmer ju alltid flera olika drömmar, mina slingras alltid samma så de enskilda har alltid otydliga början och slut. Nu var det i alla fall en del där jag följde med någon vän, men den vännen lämnade mig och gick upp för en trappa medan jag skulle passa hans ryggsäck därnere. Och bara för att jag skulle passa den så råkade jag lämna den utan uppsyn såklart, så kom det en luffare och tänkte sno den. Då sa jag "ey, ge tillbaka den, den är min" varpå luffaren drog fram en pistol och sköt mig i sidan med två skott.

Jag tänkte att han inte gjorde det med flit, för hade han tänkt göra det från början så hade han varit mer målinriktad och skjutit mig i bröstet typ (jag vet jag analyserar sjukt mycket samtidigt som att jag drömmer). Sen sköt han två skott till i min mage och jag insåg att jag skulle dö typ, spottade blod och grejer, jag minns fortfarande känslan av det tjocka blodet fylla munnen.

Inte för att jag kände någonting, men jag hade sett på film att att man lägger sig ner när man blivit skjuten så det gjorde jag, samtidigt som jag jättetyst ropade på den vännen som gått upp för trappan, för det har jag också sett, att man inte kan ropa så högt när man är skjuten, därför försökte jag inte ens. När luffaren såg att jag inte var död drog han fram världens längsta gevär typ och sköt några skott till, sammanlagt hade jag sexton skotthål i magen när jag drog upp tröjan och räknade.

Hade försökt ta mig upp för trappan och låg på mitten och låtsades vara död för att han inte skulle skjuta mig igen. När han vände bort blicken så hoppade jag på honom och sparkade honom huvudet, har ett vagt minne av att det flög av men minns inte så noga. Sen tog jag geväret, som bevismaterial eller något, och lyckades ta mig ut och ner till min släkt som stod och väntade på mig. Sen skulle alla köra mig hit och dit och alla såg att jag höll på att dö, men sen verkade de glömma av det. Efter en stunds åkande och ett besök på Statoil för att köpa isglass så ville jag påminna om att jag inte mådde bra så jag sa "jag har jätteont i huvudet" och då sa min extramamma "ja men det är panodilen som känns". Sedan vaknade jag efter någon minut och hade världens huvudvärk.

Jag tycker om mina drömmar, det är alltid någon sorts äventyr och det är alltid en väldigt äkta och tydlig känsla. Men det som är speciellt är att jag ofta är medveten om att jag drömmer, och analyserar varje sak som händer, och tänker väldigt tydliga tankar om hur jag reagerar och vad jag gör. Drömmar på natten för mig är som pausunderhållning på en TV-kanal som väntar på att nästa program ska börja.

Om jag får såna här roliga drömmar oftare kanske de får en egen kategori, haha..

Ungefär såhär såg vapnet ut, grymt va? :D

These stressful day's before Christmas

Jag vet, jag hade kunnat skriva det på svenska, men det hade sett så trist ut. "De här stressiga dagarna innan jul". Hur glammigt? Not so very much, thank you. Vi alla håller med om att allt ser mycket glassigare ut på engelska. Så, då var det uppklarat!

Något jag aldrig kommer att säga är "förlåt för dålig uppdatering" här på bloggen, jag säger hellre "har helt enkelt inte haft tid att blogga det senaste" för jag har ju den här sidan främst för min egen skull, och i andra han för er läsares skull! :)


VARNING FÖR OVIKTIG TEXT.
NI SOM HAR BRÅTTOM ELLER BÄTTRE SAKER FÖR ER, SLUTA LÄSA HÄR!

Har haft väldigt mycket att göra nu de senaste dagarna - köpa julklappar, få in skolarbeten, träffa människor, fixa här hemma m.m. Har haft ett speciellt litet julklappsprojekt som tagit mycket tid och energi men kan tyvärr inte säga vad det är eftersom det finns en risk att det kommer ut till fel öron. Har också ätit massor med god mat, och goda efterrätter, blir ofta så när mamma har ett finger med i matlagningen, haha.

Idag har jag haft den slutgiltiga stressdagen, vaknade vid tio och gjorde klart the secret project vilket tog ett par timmar, och sedan vid 16-tiden kom jag på att jag glömt äta frukost så gjorde en dubbelmacka och åkte till stan och var där till 20-tiden. Fick inhandlat nästan allt, men i alla fall det jag behövde nu innan jul.

Nu är det packning som gäller, tillsammans med att slå in de sista julklapparna, tvätta lite kläder lägga in musik på iPoden och ladda batterierna till min Nikon och min Fuji. Sen ska jag sova gott och troligtvis gå upp rätt tidigt imorgon, tänkte ställa klockan på åtta. Min buss går 13.00 från Nisseplatsen och därifrån väntar en minst fyra timmar lång bussresa in i de djupa smålandsskogarna. Jippiie.