Osis med prylar!

Godkväll!

På helgerna är jag antingen superduperaktiv med bloggandet, eller så är jag, som denna helgen, som bortblåst.

Jag ska berätta om min helg i korthet.
I fredags åkte jag efter skolan till ortopeden och hämtade mina nya hålfotsinlägg och sedan åkte jag hem till Amin där jag var hela kvällen och bland annat planerade Tunisienresan i sommar!

Jag lärde mig även under kvällen att räkna till 10 på tunisiska. Det låter mer eller mindre såhär: Wehet, thnin, tletha, arbaa, chamsa, setta, sabaa, thmania, tessaa, aashera. Jag lärde mig också att presentera mig typ "Hej jag heter Helena jag är sjutton år jag bor i partille på synemansvägen sjutton jag är född den tredje juni och jag är nöjd." Sen lyckades jag säga "du har fint hår" till Amins mamma men då blev pappa Habib avundsjuk så jag måste lära mig en komplimang att säga till honom nu, hmm...

Just det jag lärde mig att säga tack också! Det låter aisheck men det stavas tydligen 3ajsheck. De ska vara speciella med siffror mitt i ordet och sånt..!

Jag kommer vara superdupertunisian när jag åker dit! :)


Hammamet

På lördagen åkte jag hem vid 16 tiden och åkte sedan direkt till Willys där Maryam, Nathalie, Darya och jag shoppade tacos till tjejkvällen! Vi gjorde grande god mat och jag tror att alla gillade min guccamucca även fast de var skeptiska till den först hihi, slut tog den i alla fall! :D Under resten av kvällen sjöng vi massor med Singstar, badade i jacuzzi med iskall äppelcider och tittade på 17 again samtidigt som vi åt Pringles och åt äkta italianoglass! Imorse tittade vi på Hannah Montana och åt resten av glassen och det andra Pringlespaketet :)
Bilder finns på datorn, lägger förmodligen upp ganska många imorgon!

Sedan åkte jag och tränade med Amin på Sportlife, vilket var mucho roligt eftersom att jag älskar att ta ut mig! Ett minus är bara att jag korsade väg med den fruktade Plankan idag, den mest hatade övningen according to me. Dock ska jag bemästra den inom ett par veckor, när jag blivit mer biffig ;)

(För att förklara rubriken till inlägget lite smidigt, så har jag tappat mitt fritidskort, som skulle gälla fram till den 17 mars. DAMN IT!)

Och nu mina vänner och ovänner ska jag sova för att det är precis det jag förtjänar. GODNATTPUSS ♥

Följ min blogg

Jag vet att du kikar in ett par gånger om dagen,
gör det enkelt för dig och Följ min blogg med bloglovin!


Go vote!!!

Nu är jag på väg att vinna Veckans Blogg-tävlingen, men det är en brud som ligger mig i hälarna.

Jag ska göra det enkelt för er.
1. Klicka HÄR.
2. Gå längst ner på sidan och skriv "helena says" i kommentarfältet.
3. INGET MER!


I know you want me...

It's finally over!

Var på jobbet och avslutade min anställning. Jag gick dit och sa precis som det var. Behövde inte jobba och får ett jobbintyg en referens!

Nu ska jag satsa på skolan och träningen ett tag, tills det blir dags att skaffa nytt jobb!

IT'S SUCH A RELIEF!

It's definitely not a Helena-party...

Imorgon blir en härda-ut-dag.
Ska till skolan klockan 8 imorgon och plugga matte och spanska, sen har jag muntligt prov i spanska. Efter skolan ska jag träna och direkt efter det ska jag en trappa upp till jobbet och prata med Amir. Utifrån vad han säger ska jag kanske jobba imorgon och då är jag hemma 22.

Funderar på att inte ta med datorn till skolan. Det kommer bara vara en börda, bära överallt. Wish me luck :)

Nu måste jag sätta mig i sängen och rensa tankarna lite - måla naglarna.

Living in Candy Land

Ehhhhh, jag gillar godis.
Fast mer gillar jag chips och glass.
Men jag gillar godis mycket.
Jag köte en godispåse idag.
En stoor godispåse.
Det är ändå lill-lördag.
If you didn't know.
Och på lördagar äter man godis.
Hej!

Den här arkitekten ska jag anlita när jag blir stor

Grymma frisörer, I like!

Hemma från skola, frisör och mamma!
Blev jättenöjd hos frisören, inte för att jag gjorde någon större förändring mer än att tunna ut mitt tjocka hår lite mer, men för att frisören var så grym. Hon var väldigt ung, nyutexaminerad och skitkul att prata med! Kände verkligen att jag kunde säga till henne precis hur jag ville ha det.
Det är självklart att man ska kunna säga det, och det gör man ju, men vissa frisörer känns så stränga typ "lägg dig inte i mitt jobb" fastän det är precis det man ska göra! Som sagt, hon var skitgullig och jätteduktig! Hon klippte till en dösnygg frisör på mami som var trött på sin vanliga stil.

Tummen upp för kompletta frisörer!






Som jag nämnde tidigare ska papi och Susanne på 2012 ikväll, så jag ska vara hemma och se till så att småkillarna sover, annars klubbar jag dem (: Nej, klart jag inte gör det men hoppas bara att Alexander (4år) sover som han ska och inte får sånt gråtutbrott innan de andra kommer hem.
Ni förstår ju att jag ♥ min bror i alla humör och väder, men skrikande barn är verkligen något av det värsta jag vet!


Rösta på Antons skidor!

Min kusin Anton älskar skidåkning, skating och allt som hör till. Nu är han med i en tävling där man ska designa ett par skidor och den som får flest röster vinner skidorna man designat!

Var nu jättegulliga allihopa och ge mig två klick!
1. Klicka på bilden.
2. Klicka på rösta!

Snöstorm!

Vad hände med vädret???
Det är total snöstorm (som om ingen märkt det) och jag orkar inte det! Verkligen. Det är jättemysigt att det överhuvudtaget kom snö i december och lite i januari, men nu är det väl ändå inte jul längre? Aja, varför klaga över någoting man inte råder över, det är som det är!


Göteborg om ett par timmar?

Ska åka till Öjersjö och klippa mig 15.30. Det var ju inte så länge sedan jag klippte mig sist men mamma ville passa på när det var "rea" så why not? Sen ska jag nog hem till henne och äta middag där och efter det ska jag hem, plugga och på kvällen passa mina bröder då päronen ska på bio. De ska tydligen gå på 2012 klockan 21 och den filmen är ju tre timmar så de kommer att vara hemma vid 1 typ, men jag ska nog lägga mig innan de kommer, kan ju inte lägga mig efter 00! So not Helena Style. HAHA skoja ba ju. Nej men ni fattar grejen, eller hur? Bra.

Ses senare då CIAO. 

Tager mig i kragen

You know I quit my job last week, för att jag inte alls trivdes med det jobbet och det gjorde att jag inte mådde bra. Det var ju två veckors uppsägningstid, dock var jag ju sjuk den första veckan. Och veckan innan det. Nu den sista veckan är jag schemalagd måndag, tisdag och torsdag. Gick inte igår och idag, tänkte att det liksom var sista veckan på ett jobb jag inte ens jobbar på längre, varför ska jag gå dit och bli deprimerad för en sån sak? That did sound clever in my head first, men nu har jag dåligt samvete.

Hur ska det låta i mina framtida arbetsgivares öron?
Jag: Jag jobbade i några månader på ett säljjobb!
Arbetsgivare: Jasså? Har du någon referens därifrån?
Jag: Eeh asså, jag glömde liksom fixa det vid tillfället men jag var grym!
Arbetsgivare: Men har du något telefonnummer så jag kan ringa och prata med dem?
Jag: Nej deras telefon är sönder.

Så på torsdag efter träningen ska jag gå dit, gå och prata med min coach (typ chef) och berätta hur det står till. Hoppas på det bästa! :)

Nu ska jag sova för jag ska upp typ halv sju imorgon. GODNATT!

Luxurious shower

Nu ska jag ta en go dusch och sedan testa Maryams metod:

Duscha, handdukstorka håret, lägga i värmeskydd/straightening spray och sedan sova(♥) och imorgon platta håret.

Jag ska börja spara till den här nu så har jag kanske råd när jag är 80.

Waste of time and energy.

Varit en turbulent dag idag!

Först fick jag jättejättebråttom till skolan i morse, jag hade inte försovit mg utan klockan gick bara mycket fortare idag än vad den brukar göra! Sen har jag varit jättetrött idag hela dagen faktiskt, sömnbrist?



Sedan inträffade även en ganska o-rolig sak dag i skolan.
Har haft lite konstigheter med en tjej i gänget den senaste tiden, vi andra har undrat jättemycket vad det varit och vi har även försökt prata med henne om det, vilket fungerade ett litet tag men sedan blev det knas igen förra veckan så idag bestämde vi oss för att sätta oss ner och prata med henne och försöka lösa det. Hon är ju vår vän så klart vi bryr oss och vill lösa det, vad det nu var som hänt, vilket just var problemet - vi vet inte! Tyvärr verkade hon totalt ointresserad och börja komma med en massa konstiga argument, vi som kom eftersom vi var oroliga över situationen och i alla fall ta reda på vad det var som börjat det! Vi hade inte brytt oss om det om hon inte varit vår vän.

Till slut tyckte jag att det var en total waste of time, inte tänker jag sitta och försöka lösa ett problem med någon som bara kommer med undanflykter och anklagelser! Så där bröt jag ensidiga konversationen och gick. I've had enough speaking to a wall.
Det är riktigt tråkigt, att förlora en vän på det sättet, någon man varit väldigt bra vän med också! Har aldrig varit med om en sådan situation tidigare, det känns väldigt ledsamt att det blev såhär.

Men det känns på ett sätt bättre nu. Förut gick man runt och var förvirrad och irriterad på någon utan att veta varför, nu finns det en anledning.



Hur som haver! Jag och Maryam åkte och tränade
vid Domkyrkan idag och efter det käkade vi på Subway! ♥




Naked lady in the background. Pinsamt!


Ma-ma-ma-maaaryam!


I'm goin' in.


Maryam är så göllig när hon beställer mat!


matmatmat...


...and I like it!


men hon är konstig när hon äter

S to the U to the B to the W to the A to the Y


Addicted!

Haha fasen jag kunde inte hålla tassarna borta, var tvungen att kolla bloggen en sista gång innan jag kastar datorn för kvällen haha.
I O!
(Inte Okej)

GODNATT IGEN! :)

I'm tired!

Blev några fina streck i alla fall, men nu är jag så trött så jag ska nana!
Sov gott på mig och hoppas att ni alla haft en bra och givande dag! :) ♥



I love plugga!

Nu ska jag ta mig i brallan och sätta mig med mina färgglada markeringspennor och göra massa fina streck på betydelsefulla ställen i svenskahäftet om Sveriges språkhistoria!
Stop being so jealous! ♥

Såhär roligt tycker jag att det är. I'm not kidding!