Födelsedagshelgen!

Lördagens födelsedagsbilder!


Under dagen var min mor, syster, moster och jag hemma hos min moster (där jag har bott de senaste två åren) och hade lite tjejdag! Mami fixade iordning egna bakelser - rulltårta och kladdkake-bakelser med chokladmousse och ananas i ♥


När jag kom hem hängde ett stort blombud på dörren! Inuti fanns en underbar pionbukett från min familj! Som nyinflyttade har vi inte många vaser så istället fick de stå i vår ny-fådda sangriakanna som vi fått i inflyttningspresent..hähä.


På kvällen gick min syster, min pojkvän och jag på turskisk restaurang i stan och åt riktigt god medelhavsmat.


Bebiii haha. Glad tjej


Bästsnyggaste syrran!


Tolv olika förrätter, såå himla gootttt.


Varmrätt, marinerad kyckling, medelhavssallad, grillad tomat & paprika och såser :)


Sen gick vi till The Queen för lite "mellan-fest".


Till slut hamnade vi på El Corazon (heeelt oplanerat..!) där vi träffade några vänner till och firade tolvslaget!


Det bästa med att fylla år en söndag är att man troligtvis firar hela helgen, istället för bara en av helgdagarna. That's what I did.


På dagen efter, söndagen (då jag fyllde år) bjöd min pojkvän med mig på bion Hunger Games. Jag har länge velat se den och den var ÄNNU bättre än vad jag väntat mig. Sjukt bra film. Måste nästan se den igen. Vi var väldigt tidiga i salongen så det var bara vi där. Laddade pp denna bild på Facebook och skrev att min pojkvän hade hyrt hela salongen bara för mig - det roliga var att alla trodde på det, haha!

Hade en kalasig helg i alla fall. Några födelsedagsfiranden väntas fortfarande (typ det enda positiva med att ha familj och släkt utspritt över landet). Nu ska jag sova - imorgon blir en busy day!


God nat.

Nationaldagsgrill!

Det är sjukt hur jag är trött. Min pojkvän och jag la oss vid 3.30 igår efter en sen kväll med film och tjöt, och idag skulle vi iväg och grilla vid hans familjs stuga utanför stan vid lunch så det blev inte för många timmars sömn.

Såhär mysigt hade vi det idag!



Från att ha en kväll då jag inte hade så mycket för mig så förvandlades de närmsta två veckorna till världens kalabalik-dagar! På ett bra sätt. Mycket fix med jobb, min kusins bröllop och brudens möhippa. Plus femtio andra saker som har med födelsedagar och studenter att göra. "Skönt att man blev arbetslös idag så att man har tid att tänka på allt annat".

Jag håller på att fixa sortera lite bilder från i helgen då jag fyllde år - they're comin up!

Bli Testpilot för MyMoment!

Hejsan! Jag ska ta och testa MyMoment's nya drickyoghurt genom att vara Testpilot hos Smartson, jag tänker lätt välja blåbärssmaken! ;)

Vill du också vara med & testa? Klicka här!



Dan före dopparedan!

Goddagens - lördag äntligen!

Har längtat efter den här dagen hela veckan faktiskt, för idag ska massa kuliga saker hittas på i samband med min födelsedag imorgon (självklart är allt roligare att fira på en lördag än en söndag, right?).

Om en timme ska jag vara hos min moster (där jag bott de senaste två åren innan jag skaffade eget) där jag ska träffa min kära syster och mor också, och vi ska hitta på någonting roligt som jag inte vet någonting om. Tyvärr är det inte jättevarmt ute idag så jag vet inte om vi ska vara utomhus eller ej, hoppas det blir varmare under dagen!

Ikväll ska min syster, min pojkvän och jag till restaurang Tara's och äta turkiskt innan det blir one hell of a utgång till El Corazon. It's gonna be a good day!


C ya laterr!