The Magic Life

3aslema, labes!

Nu är vi på vårt hotel, har just klarat av första dagen och ikväll ska vi ut på club med 17 personer av släkten, har just ätit middag här på hotellet, underbart gott allting, ungefär 50 rätter med lika många efterrätter och annat tillbehöver varje dag morgon middag kväll, bar i poolen och massor med roliga aktiviteter på dagen och club på kvällen med alltid olika teman - ALLT GRATIS. (Förutom att vi betalt x antal tusen för att bo här, men det är borta och glömt...!)

Testade att åka vattenskidor idag - det var roligt och svårt men jag lyckades faktiskt hålla mig kanske 10 meter som längst, bättre än Amin haha!


Jag och Amin på bröllopet för två veckor sedan, nya bilder kommer snart - SÅKLART! ;)


Ready for wedding!

Hej Sverige!
Nu har vi varit på skönhetssalong i 5 timmar och är nu redo för ett stort bröllop!
Det är ca 33 °C på natten så inga varma kläder behövs ;)


Cinda, Adam, jag & Amira

HA DET!

Jämn smärta!

Ni vet när någon slår en på armen och sedan säger "Ska jag slå på den andra också så att det blir jämnt?". För en vecka sedan slog jag i mig i Amins föräldrars dumma sängkant och nu gjorde jag det igen fast på andra sidan och på andra benet, det ser superkomiskt ut! Herrejösses...


Blåmärket till höger är en vecka gammalt och det vänstra...lär växa. Vackert!


Så här vacker är man när man packar och grejar! (I'm not nude, jag har en bandlös BH på mig)

Så nu är jag alltså hemma hos Amin och jag har typ packat klart allting, enda trasslet är nu bara att bagaget inte får väga mer än 20kg och det gör mitt, plus att man bara får ha en viss mängd vätska eller nåt med sig i handbagaget så vi får se hur det går! Imorgon åker vi till Tunisien och det ska bli så otroligt kul, I'm so damn taggad!!!

Nu väntar jag bara på att min man ska komma hem från fotbollsplanen så ska vi väl fortsätta fixa lite och mysa ikväll, hörs imorgon! ♥

Lovely weather!

Har precis ätit världens tacos-buffé hemma, vi tyckte att det allt var dags, så nu är jag fett med mätt!

However, har varit runt och sprungit på stan idag igen, det börjar bli smått tråkigt eftersom jag bara springer och gör massa ärenden kors och tvärs över stan...! Ska till stan imorgon också, vaccinera mig, köpa solfaktor och dansa regndansen på Avenyn lagom tills vi åker till Tunisien (I know that det regnar för fullt nu men man kan ju inte vara nog säker!) - men först ska jag dra med mig hela min packning, alltså en bautaresväska och en förhoppningsvis inte lika bauta-handväska, till Amin så att jag har allting klart och hemma hos honom inför lördagen. (Lade just märke till att nästan hela detta stycket är en enda mening...)

Känner ni förresten till känslan då man ska på en långresa och packar och packar tills det nästan inte finns någonting kvar i rummet att packa men ändå känner att man inte är klar? I've got that feeling. Bara för att jag har packat hela mitt liv - divorced parents - så har jag gjort så många misstag i min packning att jag alltid är rädd att glömma något eller packa med för mycket. Man skulle kunna tro att all den träningen jag haft under mitt liv skulle leda till att man var grym på att packa men så är det icke - i mitt fall!

Så nu ska jag verkligen försöka och få färdig-känslan genom att pejla genom hela rummet och samla all packning på ett ställe - smart va?

Wish me luck! ♥

To Do

  • Stan (se till att köpa det sista inför resan)
  • Sommarjobbet på Poseidon i Backa (lämna en blomma & vinflaska som tack)
  • Träffa min Maryam en stund
  • Åka hem till papi där Carro bor för tillfället, dega lite
  • Utgång med Carro och Linnea!
Linnea, Emelie, Nathalie och jag, en grym kväll på Öland 2009

Sommaren ♥ kjol

Okej lite stress med bilden men här är 'dagens outfit'
som det så vackert heter - nu sticker jag, hejsvejs!

Linne VILA
Kjol Indiska

Festen tar aldrig slut!

För idag, en månad efter att jag fyllt år, väntar fortfarande släktkalas! Under dagen har jag småpackat lite i min macho-resväska inför resan för att se över vad jag har och ska ta med mig och vad jag inte ska ta med mig - vilket har inneburit ett antal ombyten på ca 20+... Jag känner mig hela tiden smått stressad för att jag inte vet riktigt hur mycket jag ska göra och vad jag mer behöver göra innan jag åker, men egentligen är jag nog lite före planeringen - hoppas jag!


Men nu måste jag fixa  mig lite eftersom jag ska ha släktkalas om två timmar, hej sålänge! ♥

I aint gon' be the one

Chris Brown feat. Tyga & Kevin McCall - Deuces


Plus-minus

Idag har varit en typisk plus-minus-dag! Åkte till stan med fett med stålar i fickan med en fet inköpslista med lite roliga grejer inför Tunisienresan så idag har jag verkligen shoppat (till ett gott syfte!!!), men p.g.a. det konstiga lågtrycksvädret idag så fick jag världens huvudvärk i min vänstra hjärnhalva så fort jag kom in till stan, fy fasen!

Dumma, dumma!

Lite kvällstjöt med papi gjorde saken lite bättre!

Det här köpte jag idag - det ser inte ut att vara mycket, men aj vad plånkan blev smal efteråt!

Perfekt start på sommarlovet!

Var på cykel-minisemester med mami under lördag/söndag, vi cyklade till Sjöatorp, en liten stuga vid en liten sjö i Öjersjöområdet där vi hade det så himla mysigt! Vi tog årets första dopp och åt grekisk sallad på egen brygga, åt årets första blåbär och satt ute på altanen med sjöutsikt på kvällen och åt ostfondue med levande ljus, lovely!

Vi sov över där och jag vaknade kl. 05.25 på morgonen - och var pigg - så jag försöke verkligen ligga och dra mig och sova lite till men när jag sedan vaknade vid 8-tiden så var jag hur trött som helst så jag skippar nog det nästa gång... bättre med en middagslur senare istället! :) Det regnade på morgonen så under förmiddagen tände vi en jättemysig brasa som sprakade medan vi åt, spelade Yatzy (jag totalt överklassade mami) och städade.

Jag hade inte med mig min kamera utan mamma hade med sig sin vanliga icke-digitala och tog massor med kort så förhoppningsvis får jag en titt på dem så småningom.





Nu när Tunisienresan börjar närma sig börjar jag bli lite rastlös och vill fixa allting så mycket jag kan med packning och annat, så kvällen ägnar jag åt att skriva mängder med listor (jag ♥ listor) över saker som vad jag ska ordna, göra, packa och framförallt vad jag ska köpa innan jag åker.

Så det är vad jag ska fortsätta med nu, imorgon blir det en liten tripp till stan där jag ska försöka köpa och fixa så mycket som jag kan av det jag har skrivit på mina underbara listor, förhoppningsvis får jag träffa min man någon gång under den tidsperioden! ♥


I feel like the DJ is my bodyguard


En av många grymma club hits i sommar
Kelly Rowland feat. David Guetta - Commander


SOMMARLOOV!

Jobbet är slut, det har varit väldigt roligt men ååååååh vad underbart med sommarlov, finally! Under tiden vi jobbat där har det alltid varit underbart väder, med undantag för i onsdags, och det har nästan bara varit roligt att vara där, med undantag för det tidiga mornarna och därmed en tidig läggdags.

Men nu är det andra bullar och jag har en vecka till att njuta i Göteborg innan jag åker till Tunisien med min pojkvän och hans familj under tre veckor! Innan dess ska jag njuta av icke-länge-varaktiga Sverigesommaren, träffa så många vänner som möjligt och se till att jag har fixat och shoppat klart inför resan.




Ikväll har jag varit ute vid Eriksberg och haft tjejmys med vännerna, vi köpte mat på Subway plus lite chips, Marabou och Cola, mmm! Satt vid vattnet, tjötade och njöt av solen. ♥

Imorgon ska jag och mami cykla till Sjöatorp och hyra den lilla stugan där, sola och bada och sova där till dagen efter, så mysigt vi ska ha det!

Nu när jag äntligen har sommarlov behöver jag inte tänka på att lägga mig tidigt för jobbets skull så nu kan jag vara uppe hur länge jag vill utan dåligt samvete, dock så har jag ju faktiskt jobbat idag så ögonen börjar svida lite nu, ska mysa ner mig i sängen tänkte jag framför MI:III! :)

 

Natinati! ♥


Lyxmat

Now I'm very hungry och Amin har just stått och lagat värsta överraskningsmiddagen till oss och hans bror, så nu ska vi äntligen käka den! Hann inte skriva mer nu, will do later. ♥