Hos baby D

Heejjj. Är hemma hos D, vi åkte hit efter att vi ätit på Amazing Thai (which by the way was grrreat), och vi har kollat Grudge-videoklipp, Shan Da Man-klipp, sjungit karaoke och ätit "geggamojja" som D så fint kallade det. Nu ska vi kolla en feel good-film och sen ska vi sova, upp sex imorgon för mattelektion...

Anyways, ni får ha en bra kväll, puss godnatt! ♥




"Helena ta lite geggamojja om du vill" haha!


Amazing Thai

Jag är hungrig! Och jag åt ändå frukost imorse: ett glas apelsinjuice, en dubbelmacka med räkost och te. But I'm still hungry. Jag tror jag har sky high matförbränning. Eller så har jag inte det, för jag har för mig att man är typ skitsmal när man har det, I don't know.

Men nu ska jag ha en engelska skrivning sen ska M, D och jag gå och äta lunchbuffé på Amazing Thai vid Avenyn. Fattaa menskor, en buffé med thaimat sushi, allt ni kan tänka er. And we'll be there. HIHI.

Jag har precis slutat min första lektion, och nästa lektion börjar 14.30, fyra timmar kvar. Gott schema huh? Men det är faktiskt skönt med lång håltimme för att då kan man göra sånt man behöver under den tiden, antingen dega med vänner eller få undan sjukt mycket plugg.


Lite anteckningar från dagens Litterär gestaltning.

Appriciate your feet

Godmorgon!


Sossezombies

ALLA SKA MEEEEEEEEED!!!


It's so fluffy

Hahahaa huur söt!?


Har inte sett filmen själv, måste göra det snart :)

I just want that...


I'm already taken

Hejjsansvejs! I'm sitting in the kitchen drinkin my coffee and saying I'm studying but  as the matter of fact I'm stuck with Facebook. jag är ensam hemma också vilket betyder att jag go crazy med musiken :))

Såhär degig är jag idag hihi, favvo-degbrallorna och en soft T-shirt som jag haft sen jag var typ 8 år! Minns att jag fick den av papi i typ julklapp och älskade den bara för att den var så cool men jag fick inte ha på mig den när jag var hos mamma för hon tyckte att motivet det såg ut som ett kors fast åt det "dåliga" hållet, alltså rockigt eller satanistiskt, jag vet inte vad. Om det är någonting min mamma är så är det vällldigt beskyddande. Och jag älskar henne för det, såklart ♥


Och så var jag ju i Falkenberg igår över dagen och hälsade på en vän och det var jätteroligt, vi bakade kanelbullar, spelade kort, bowlade (jag gjorde fem strikar!!!) och vi åkte till Skrea strand och gick längst ut på bryggan. Det var fett coolt för att det var som sån där slush som man dricker, ni vet krossad isglass i massa olika färger, fast här var det på havet så det var som sån iskross över hela havet och stora vågor så det böljade och såg jättegosigt ut.

Våra goooooda bullar! (Nevermind missfostret längst upp till vänster...)

Idag har jag bara tagit det lugnt, såg på Taken imorse när jag vaknade, har inte sett den förut men efter att alla gått runt och tjatat om att den var så bra så såg jag den till slut i all fall och den var sjuukt bra, jag älskar när det är riktigt bra slagsmål i filmer och huvudpersonen bara är iskall och asgrym. Dock gillade jag inte slutet när de kom hem igen, det var som att ingenting hade hänt och han fick typ ingen cred för det han hade gjort fast han hade åkt hit och dit, kört värsta knepen, torterat folk och varit allmänt sjukt bra. Nee, tycker att det kunde varit lite mer flashigt slut faktiskt.

Hoppas ni haft en bra helg för det har jaaaag!

Trey Songz

He's got the looks. Och för att inte tala om leendet, hur cute är det inte med smilgropar på cute boys? Trey har en enormt go röst och allt det tillsammans gör det till ett rent nöje att se på hans musikvideor. I've got one for you right here.





Fredagfredagfredag

And I'm dead. Som vanligt, kul va? Jag är alltid helt mos i huvudet på måndagar och fredagar (och även 2-3 dagar däremellan), men däremot kan jag riktigt piggna till en fredagkväll om det är utgång på gång! Vissa fredagar är jag så trött att jag har huvudvärk och ögonlocken sluter sig jämt och ständigt, men sedan när klockan slår ungefär åttapå kvällen så får jag någon slags adrenalinchock och studsar runt i hela huset innan det är dags att ta sig ut. But not today, not today ladies and gentlemen.

Nej serious jag är inte död hela veckan lång, utan mest på måndagar och fredagar, men det händer ju så mycket kul däremellan så ingen slow-mo här inte. Qachingg!

Ikväll tillåter jag mig själv att vara fredagsmysig och bara mysa, prata lite i telefon med nära och kära och inte vara uppe in på småtimmarna. Imorgon ska jag upp någorlunda tidigt, träna lite spinning tänkte jag i mitt lilla mini-gym hemma och sen efter lunch ska jag ta tåget till Falkenberg och träffa en vän, har aldrig varit där nere förut so it will be exciting.

Hoppas att ni alla har en bra/rolig/mysig fredag och får en bra fortsatt helg! ♥

Vilket språk?

Det här är alltså vad jag vad jag borde kunna
för att få ett litet G i potensfunktions-provet.


Kid Cudi

Har en liten crush på Kid Cudi ikväll, han är ju helskön!


Baka baka liten kaka

God kväll! Ska berätta om de mest betydelsefulla händelserna idag.

Här kommer de:


Japp. Där va dem!

Nej men för övrigt så slutade jag tidigt idag så jag gick runt lite på stan med P och vi åt lunch på Subway, jag introducerade P för den himmelska matupplevelsen och hon verkade vara nöjd efteråt! Like I thought. Blev lite sugen på att baka när jag kom hem så det var vad jag gjorde, bakade en Silviakaka, samma som jag bakade på Öland, bara en annorlunda form men lika god! Det är en av mina favoriter.

Pluggar lite matematik och spanska ikväll, har prov/läxförhör på båda på fredag så tänkte att det kanske vore dags att börja titta lite på det...



Imorgon ska jag träffa mami i stan så ska vi äta frukost tillsammans innan jag böjar skolan. Har bara två lektioner av litterär gestaltning imorgon så det är en bra dag - det är mitt favoritämne (just det, har ju läxa i det också till imorgon)!

Jag känner att jag har en sån grym koll. HEJ WAKE UP CALL. Så nu ska jag vara grym och inte blogga mer ikväll utan bara plugga och sen sova inte alltför sent!

Kram på er. ♥

It's like sooo trendy!

Hej. Igen. Jag förstår inte vad meningen egentligen är med outfitbilder. Jag vet jag har sagt det förut men jag säger det ännu en gång. Okej att miss gorgeous Kenza lägger upp bilder på sig själv för hon har sjukt snygg stil för att inte tala om hennes utseende. Vilket är det enda attraktiva med hennes blogg som annars är dötrist.

Jag själv har inte riktigt samma budget och inte samma modeintresse så jag lägger mer energi på bloggens innhåll istället vilket jag tycker att fler bloggare borde göra, både amatörbloggare som jag själv och större bloggare som faktiskt inte har någon smickrande klädstil alls.

Ska visa hur grym jag är på att ta seriösa outfitibilder. Eller vad man ska kalla det.

So serious

Okej, ett ärligt försök. Faast...

... nej. Can't do it.

Nej släng er i väggen ni fking modekåta bastards, lev för varandra istället för pengar och utseende! *Försöker skylla mitt ickebefintliga på modeintresse på alla andra* Fy på mig.

Inredningsinspiration

Tycker det är så fin inredningsstil i familjens hus på Öland, var tvungen att ta kort och även visa er tänkte jag! Min pappas fru har typ sjukt bra smak och är jätteduktig på att fixa, trixa och inreda. Vad tycker ni?

Ljuslykta och ängel


En ängel-silhuett i plåt på fönsterkarmen


Den förtrollade prinsen...


De har även olika schablon-texter runtom i huset, den här är över trappan


Över dörren till köket

På matsalsbordet, som även är självmålat.


På fönsterkarmen i allrummet

På en skänk i allrummet

Nice huh? Absolut så jag skulle kunna tänka mig att ha det hemma hos mig.

Family is life

Welcome back to me! Nu är jag officiellt tillbaka från Öland. Okej jag kom hem i söndags, men jag hade så mycket att tänka på och hade en riktigt seg dag igår så jag tänkte inte ta tag i uppdaterandet förrän idag (hatar att komma efter!) så här kommer lite update från helgen. Det är alltid roligast för alla att berätta i bilder, och dessa bilder innehåller mestadels saker man äter, ändå vågar jag inte sätta detta inlägget under "H som i Healthy", av en uppenbar anledning...

Fredag: Kommer hem och vi äter tacos framför Let's Dance och sedan blir det äkta familjemys framför TV/film! Jag bor ju hos min moster och självklart har vi myskvällar, men någonting jag verkligen saknar är det där perfekta fredagsmyset med familjen...

Min katt Tarzan (jag vet han bor inte hos mig utan på andra sidan Sverige men han har alltid varit min katt och kommer alltid att vara det) var såklart med oss och efter filmen satte vi på ett inspelat naturprogram från Antarktis som de spelat in för Tarzans skull. Vi tittade på projektor så att det var en väldigt stor bild mot väggen och med ljudet blev det extra stor effekt - Tarzan blev helt till sig och hoppade upp en decimeter framför bilden och satt helt fascinerad av fåglarna på bilden, och han satt och jamade och hade sig. Tittade på oss, typ: "Är det OK om jag äter dem, mamma och pappa?" Det var väldigt gulligt att se ♥



Lördag: Tog det lugnt under dagen och hade lite gäster så innan de kom ställde jag mig och bakade två kakor; kladdkaka och silviakaka. De var väldigt uppskattade... På kvällen tog vi en mysig kvällspromenad i runt i området och senare spelade vi ett väldigt kul strategispel med pingviner som gick ut på att man skulle samla fisk och begränsa motståndarnas rörelsemöjligheter på isblocken och därmed begränsa antalet tillgängliga fiskar. Svårt att förklara men lätt att spela och mysigt! Tycker förresten att pingvinerna var stencoola, hihi.



Söndag: Min lillebror hade innebandycup i Karlskrona, där min syster just flyttat till, så vi åkte hela familjen dit och tittade på Arvid och hälsade på i syrrans lägenhet. Sedan åt vi på thairesturang och jag som är så galen i sushi tog ett antal california roles (sushi), love them! Sedan åkte vi tillbaka till Kalmar igen där jag tog tåget hem vid sex-tiden. Hade en underbar helg med familjen, tur att det inte är mer än fyra timmar emellan oss. ♥


Och en liten bild på min trebenta älsklingskissemao!


"Vad vill du kvinna, kela med mig istället för att tjafsa med den där mackapären..."