Studentmössan är beställd!!

Just det, jag har beställt min studentmössa idag!!! Ungefär detta blev det. ♥

Pluggkväll!

Jag har en oförmåga att aldrig kunna plugga ordentligt när jag vill! Den enda gången då jag verkligen kan och är taggad till att plugga det är från och med kl.20 när det ska skickas in 23.59 eller från och med kl. 20 när jag har ett prov kl.8 morgonen efter. Grymt!

När man inte fattar dagens teknik får man fråga veteranerna :)

Efter skolan gick Maryam, Darya, Paulina och jag och åt vår efterlängtade kebabtallrik!! ♥
Jättecharmig bild btw, tack M....

Grattis brorsan! ♥

ldag fyllde min brorsa år förresten. Grattis på din 5-årsdag!! ♥
(Som om han om någon skulle läsa min blogg...)


"Nu är jag en hel hand!"

Hejdå Synes!

Nu har min pappas familj flyttat från vårt hus på Synemansvägen i Partille for good! Jag minns första gången jag följde med och tittade på det medan den förra familjen bodde där, och det första jag tänkte på när jag såg det var - Nej usch vad fult, här vill jag inte bo! Klart jag överdrev väl en smula, men för mig såg det ut som en stor fyrkantig tegelklump där man inte kunnat bestämma sig var man skulle placera fönstren så man prövade lite av varje. Dock så har jag ändrat mig (inte ang. fönstren!) under de ca 5 åren vi bott där och nu älskar jag mitt hus!


Vi har under åren gjort det så fint! Både ute och inne!

Byebye baby!

Snabb - men intensiv - träning

Oj oj oj, idag har jag verkligen svettats! Var inte alls taggad på att träna, men jag tvingade mig själv för att jag vet att jag mår bra av det, så jag trampade intensivt på crosstrainer i 30 min under tiden som jag tittade på ett extra roligt avsnitt av Scrubs. Det är faktiskt ett väldigt bra tips jag kan ge till er som ibland känner att man just då kan ha bättre saker för sig än att lyfta vikter på gymmet: Powerwalka på bandet eller trampa på crosstrainern 30 min i takt med den låga men bra musiken i högtalarna samtidigt som ni ser på en lagom rolig teveserie!


Känner du behov av att träna men bråttom någonstans eller bara är otaggad på att lyfta vikter?
Konditionsträna i 30 min på band eller crosstrainer och se på TV/lyssna på musik samtidigt!

Let me let me upgrade ya

Jag har ju såå tröttnat på min stenålders-Nokia nu. Tyckte det var jättesmart att köpa en gammal, hållbar modell för 400 spänn på Teknikmagasinet när min förra blev paj - och det var det ju! Men nu när alla springer omkring med världens ballaste iPhones och andra touch-makapärer så är det faktiskt inte så himla kul längre.

Dock är man ju inte naturligt mångmiljonär som student så min högsta prio är inte en ny telefon när jag har en fullt fungerade, men nu var det så himla bra att min syster vill överta min skinnjacka som jag inte vill ha längre och hon har just köpt en f*cking iPhone som alla andra så nu ska jag byta min skinnjacka mot hennes gamla touch-telefon, genialiskt inte sant? :D

Hej jag heter Helena och jag berättar världens intressantaste historia om att jag ska få syrrans mobil...
Come to mama :)

Looking for Volume!

Jag som inte har världens mesta volym i håret (verkar ha försvunnit sedan högstadiet, kanske för att jag färgat håret ett par gånger?) vill jätte gärna ha den här volymtången från Björn Axén. Jag lånade min kompis likadana och provade, och det fungerade och höll verkligen jättelänge och bra!

Den går ju att köpa för 599:- på Åhléns bl.a. men jag har sett att den går att köpa för 499:- på nätet bara att den är slut överallt! Klart jag kan betala fullpris, men det känns så onödigt när man kan få tag i den för hundralappen mindre! Vill gärna ha den innan helgen, så om någon av er ser någonstans man kan köpa den för 499 eller bättre så säg gärna till! Annars slår jag till på Åhléns på torsdag...

Seeeg men mysig helg!

God kväll! Jag har haft en superdeg helg, varit väldigt trött så har mest tagit det lugnt. Jag var hos Maryam och mysade + sov över i lördagskväll, och dagen efter satt vi och tittade på ldol-repriser hela förmiddagen! Sen åkte jag hem till mami som bor bara några minuter bort och var med dem på kvällen - bakade äkta American Chocolate Chip Cookies!

Maryams hund Maya, ingen linslus haha men världens gosigaste!

Fick ihop exakt 300 g smör men just när jag tog ort så ändrade den sig...

Gudomligt goda! Om jag får säga det själv...

Jag & mami. Så himla snygg jag är...

Nu sitter jag och käkar middag (bor hos familjen som inte älskar att laga mat så ibland blir det färdigrätt från Felix när man käkar själv!) och ska ta det lite lugnt. Ska städa sen lite och tvätta lite kläder...yey.

Det är "Fisk med mandel"-rätten, så mycket godare än vad det kanske ser ut!

Haha, baci baci ♥

Fööör trött

Nu är jag så trött att jag knappt minns mitt eget namn.
lmorgon ska jag ta det lugnt och försöka plugga religion,
och sen på kvällen kanske vara med tjejerna, godnatt! ♥

YT-kväll!

Har suttit hela kvällen och tittat på Youtube-klipp med min moster.
Här är en bråkdel av de vi såg!




Här är ett klipp på en holländsk TV-show där gästerna har fått något slags funktionshinder. l detta fall är det delvis två män som har fått något fel på stämbanden efter operation så de har lite udda röster, och programledaren kan bara inte hålla sig för skratt. Han blev rätt så kickad efter detta... Hilarious!!!


Knäckebrödsdansen!

Knäckebrödsdansen med ett par sköna killar som ställer upp i Talang 2009!


Mini-Justin! ♥

There's just not that much to say about this boy, just watch for yourselves...


Tunisien-bilder!

Nu har jag äntligen alla bilder från Tunisien! Det är ett par tusen, så det tar ett tag innan jag rensat klart dem. Det var många gånger som Amins släktingar, främst småkusiner, ville vara dagens fotografer och tog tvåhundra bilder på när man åkte jetski, så som sagt, rensning är nödvändigt! Och eftersom så många andra tagit bilder så ser jag nu att jag inte ens sett alla själv, vilket är jätteroligt när jag tittar på dem nu efteråt!

När jag rensat klart och grupperat dem lite så ska det bli fotovisning här på bloggen.
Det blir väl härligt med lite sol och färg nu när det börjar bli grått ute? ♥

Några timmar senare landade jag i regniga Sverige...

Biff stroganoff på ingång

Nu ska jag och Maryam träna lte gym, vi ska bli ena riktiga biffar, hon å ja! Sen hem och plugga religion, skriva en analys om Matrix-filmen, med lite chips och cola. Värd träning. Typ +-0... Men bättre än bara minus, right? :D

Skönast i Sverige

En intervju med Sean Banan under innan inspelningen av hans nya singel "Puss Puss".

You've got to check it out, han är en av de skönaste personerna i vårt svenska land!
Vad vore Sverige utan någon som han?