Fredag, lördag, söndag

I fredags bjöd mami ut mig på lite mys - vi åt först kinabuffé på Ching Palace och sedan mötte vi upp två andra släktingar och så fikade vi på Café Dali.

Gottiiigt.


Jag försökte, väldigt skevt, att få upp majskorn med kinapinnar...not easy, people!


Morotskakii!

I lördags jobbade jag först i Coop Forum Uddevalla vilket var rätt trist eftersom det inte längre är högtryck i högtrycksförsäljningen plus den här gången hade jag ingen att tjöta med under de fem timmar jag jobbade. Laddade upp med lite glass före passet (trodde ju att halsflussen kommit tillbaka för det kändes verkligen så, men nu känner jag att det mer är typ förkylningsont) och åt en väldigt god lunch, stekt makrill!



Lite taskigt läge också eftersom Coop samarbetar med konkurrenten Kärcher vilka därmed hade bättre läge, som syns på bilden här nedan. Grym som jag är så fixade jag ändå till ett somrigt arrangemang med våra produkter och ett kalas-erbjudande som gjorde att flera valde Nilfisk framför Kärcher! ;)


Efter fem timmar och för lite att göra börjar man tänka creepy tankar....finns för mycket farliga verktyg för att jag inte ska skapa en Saw-film i min hjärna hahha.



Efter jobbet åkte jag hem och vände då jag skulle till Torslanda på lite grillchill hos älskade S, det var väldigt mysigt! Jag lyckades få folk att kolla på Eurovision också haha. Blev ledsen för att Saade borde vunnit, men helgrymt att vi kom trea i alla fall!!! Eric är bässst


Not so sure about this pic but OKEEEEEEEH.


Finaste S i världen!


...Mr. Saxobeat, du duruduutt...

Kom hem vid halv tre-tiden inatt så idag tog jag en sovmorgon till halv tolv mitt på dagen, väldigt sent för mig! Men sen träffade jag i all fall en vän som jag inte sett på nästan tio år, det var roligt också för att vi har en del roliga minnen från den tiden då vi träffades när jag var nio-tio år!

Denna veckan kommer att bli den typ värsta i mitt liv med tanke på skolarbete. Hoppas på goare väder och mindre ont i halsen! Hugs on ya'll ♥

Att äta lite och ofta...

...är fett najs. Man är nästan aldrig hungrig och man får äta goda saker oftare utan att bli dödsmätt varje gång vilket leder till att man känner sig fräschare.

Idag har jag faktiskt bara ätit nyttiga saker. Frukosten bestod som ni såg av fruktsallad och nötter + juice, lunchen var en isig pastasallad så jag åt bara kycklingbitarna som inte var isiga, middag åt jag på Subway - en 15cm sub (med kycklingfilé och sallad) som gör att man blir lagom mätt, och nu till middag nr. 2 äter jag sallad med lite goa kryddor i och en knäckemacka.

Skulle jag äta så har nyttigt varje dag skulle jag bli typ hur fräsch som helst! Dock är det ju för lite protein, alltså kött och sånt som man såklart skulle behöva lägga till. Och firre såklart, viktigt viktigt!




Al naturale

Sålänge-frukost. Ska äta lunch i skolan om en timme, så att jag gör en lättare frulle med frukt, hackade hasselnötter och kokosflingor. Till det ett glas apelsinjuice vilket är det bästa som finns dagen efter gårdagens utgång, och ett stort glas LOKA till det för att jag dricker dåligt med vatten.

Gottigt! ♥





I'm outta here!

Nu sticker jag till El Corazón och hoppas att jag inte fastnar hela natten som sist, har mycket plugg imorgon! . Ha en fin kväll every one


Breakfast in my corazón

Fruekoooosst! Är det inte underbart när man tror att man börjar nio så börjar man tio? En timme extra hemma att äta en ordentlig frulle. Det är en väldiegt lång dag i skolan idag - slutar filmkunskapen klockan halv fem. Har en lång håltimme innan sista lektionen så ska försöka vara duktig flicka och få lite gjort på den tiden istället för att sitta och dö-slöa med mina slö-vänner like I usually do.


Efter skolan ska jag handla och sen hem och plugga, beroende på hur mycket jag fått gjort i skolan idag, sedan ikväll ska jag till El Corazón och träffa lite vänner, det blir mysigt! Dock blir det nog inte så vilt som det blev sist när det blev en ordentlig utekväll på det och skola dagen efter, utan ska nog stanna på EC och inte åka hem alldeles för sent!





C ya Laterr. ♥

Dags för en tripp till Konsum?

När det är tomt i kyl och skafferi får man taga vad man haver :)

Hamburgare med krydda, tomat och créme fraische med lite vitpeppar och vitlökspulver. Helena måste så klart dricka Cola ur ett Cola-glas, inte mer med det.

Caramel-cute

Kände för lite efterrätt/pluggmotivation efter maten bara för att jag är awesome, hihi.




Fick för övrigt reda på en väldigt rolig sak idag. I'M PREGNANT!!!
No, kidding. For real. Det är en väldigt rolig sak i alla fall som händer till vintern och som jag kommer berätta om imorgon - nu är jag för ofokuserad, haha. Ikväll ska jag plugga företagsekonomi, imorgon har jag prov i det och på eftermiddagen ska jag göra lite ärenden på stan, när jag kommer hem ska jag nog sommarstäda på mitt rum och plugga.

Får se om jag tittar in här mer ikväll, I know you will! ...Right?

CIAO!

Pytt i en panna

Har chillat framför TVn ett tag och nu käkat middag - dags för plugg!

Sen middag idag. Makes eat even more tastier..!

Blir glass till efterrätt. Hihi.

Dille på piller

Nu är det time to say goodnight, but first my usual three-times-a-day-pill. Det är bara imorgon kvar som jag ska fortsätta med min penicellinkur så på tisdag slipper jag eländet! Hoppas att flussen håller sig borta då också, annars blir jag arg. Dock tänker jag fortsätta käka yoghurt för det är fett gott!!!


Imorgon fyller min kära vän W år så ska träffa honom efter skolan, och sedan blir det hard core företagsekonomi-plugg inför provet på tisdag som ska avgöra mitt betyg. Gott att jag har en morbror hemma som dagligen jobbar med exakt det jag har prov på :)



Good night fellas! ♥


Who says you're not perfect?

Har aldrig gillat Selena Gomez, men nu gillar jag henne. Så länge hon håller sig borta från J.B, han ska inte hålla på med tjejer, speciellt inte äldre än honom själv - han ska stå på scen, sjunga för mig och se söt ut.

Bra låt i alla fall, me like!


Sen för en liten gångs skull tänkte jag skriva en seriös status på Facebook, "en fin text från en låt" vilket jag annars nästan aldrig gör för att det är töntigt. Men jag tänkte göra det i alla fall bara för att jag tyckte att den var klockren. Men då ska mina älskade vänner förstöra för mig :'(


Ibland tror jag att mina vänner var popcorn i sina tidigare liv, med tanke på skämten..

Going botanicc

Erkänn rubriken låter lite så cool? Inte för att det är så fett coolt med botanik men however people har jag haft en underbar dag idag tillsammans med mi quierida madre och min kusin-son i Botaniska trädgården! Vi gick igenom Vitsippsdalen som jag älskar därför att naturen där är helt orörd, det är lite som en sagoskog, och sedan hade vi picknick på den stora gräsmattan vid restaurangen och sedan tog vi en liten promenadis genom trädgården där jag tog lite bilder.







Jag tar begreppet "trädkramare" till en helt ny nivå.

Medan jag intog mina heta poser med trädet började männen svimma åt höger och vänster så man var tvungen att tillkalla ambulans, kaos mina vänner.


Lägger in lite fler naturbilder från dagen lite senare, ahora voy a entrenar hablar la lengua español porque tengo una prueba nationál mañana! Ciao ♥

One day behind

Bad update yesterday - guilty. Det var en lång dag igår med mycket plugg. Hade årets röta imorse: Skulle ha spanska nationella prov idag klockan åtta (det var det jag övade inför hela kvällen igår), men ändå, bara för att jag har en skruv lös någonstans i mitt huvud, tänkte jag "Hm, jag börjar halv tolv imorgon, chill sovmorgon" så satte jag klockan på åtta. Vaknade imorse klockan sju "Åh, segt att alltid vakna innan väckarklockan, well jag sover lite till" vaknar 7.53 "Men åh kan klockan inte ringa snart, jag är helt pigg... Vad ska jag göra idag förresten? Just det spanskaprov också...wtf..det är ju klockan åtta!!! Om feminuter!!!" Och plötsligt står jag upp mitt i mitt rum, vet inte ens hur jag kom upp så fort. Genom att ha tur med sjussen imorse lyckades jag vara i skolan en kvart senare och kunde göra provet med de andra, fick till och med extra tid!

En eftermiddag i stan

Oh förresten! Hade årets mardröm inatt. Drömde att det var studentdagen, utspringet skulle ske 17.30 och jag var hemma i min trädgård och väntade på att åka, tänkte "chill, snart ska vi till utspringet" kollar klockan. 17.50 "F*****CK, jag har missat utspringet OMG!!!" Rushade till skolan, kom fram och då hade alla redan lugnat ner sig efter utspringet och alla studenter hade ställt sig som en kör typ och redan bytt om från vita kläder till någon slags uniform. Fifasen vilken ångest det var. Att ha längtat så lång tid på en enda dag, och sen missa den.

Drömmens budskap: Ställ femton väckarklockor på ringning den 1 juni. Inte en chans i världen att jag försover mig den dagen, om jag nu ens kommer kunna sova!



Long day today

Yes, nu börjar systemkameran komma igång igen, började faktiskt bli lite trött på camen, haha. Nu ska jag springa iväg till bussen och ta mig till skolan, vi får hoppas att vädret håller sig idag, för jag har plattat håret. Muhaha. C ya laterr or tonight.


En kantarell mot en smäll

Sitter och käkar världens godaste kantarellsoppa, krämig och smakrik. Samma kan jag säga om osten på knäckemackorna. Tro det eller ej men det blir ingen bild på det idag eftersom denna maträtt är lite mer en fröjd för smaklökarna än för ögat.

I know, jag låter som en matfanatiker när jag pratar om mat,
but you'll just have to get used to it because it's exactly what I am! ♥



Efter att jag ätit klart ska jag göra en hel engelskauppstats som ska in ikväll - College application, it's gonna be rough but I'm gonna be tough - wish me luck!

Vårens första photoshoot

Hello it's Helena the Photographer! I know it's been a while but now since the colors of spring are showing again my camera comes to life!

Nej skojar bara, så bra är jag inte, men jag tog i alla fall lite mysiga vårbilder ute i trädgården idag efter skolan - skulle ha åkt till Botaniska trädgården med mami idag men på grund av vädret så tar vi det en annan dag. Dock kommer färgerna fram så mycket skarpare när det är mulet ute så jag passade på en stund idag ändå!


























Härligt med vårfärger, inte sant! ♥