Just be yourself ♥

Varför ska man gå runt och vilja vara någon annan?
Uttrycket "Be yourself, everyone else is taken" stämmer faktiskt! Det är synd att så många människor lägger så mycket energi på att försöka vara den de tror att andra vill att den ska vara. Sanningen är, vi tycker inte om dig bättre för att du är rik och populär om det inte är du på riktigt. Det bästa som finns är människor som är sig själva och är stolta över det. Jag har turen att känna några av dem, och det är de som kan sprida den där lilla extra glädjen i ditt liv. Självförtroende är ingenting som det svämmar över av i alla fall bland svenska ungdomar, i många fall även vuxna tror jag. Det jobbiga är att ingen kan säga till dig att du ska ha bättre självförtroende, de tär någonting du måste växa in i helt själv.

Vet inte varför jag fick ett sånt psykologryck precis nu, men detta relaterar i alla fall till lite hiss och diss som jag tänkte dela med mig av idag!



Människor utan svagheter.

Vi vet att de inte existerar. Men ändå träffar man en och annan emellanåt som försöker ge bilden av att vara en av dem. Jag stör mig inte på dem och jag hatar dem inte, men jag tycker synd om dem och ogillar att de försöker visa sig vara någonting de inte är. Man måste kunna visa sig svag för att kunna vara stark. Om man jämt är på topp och är bäst på allting alltid betyder ju det att det bara kan bli sämre. Varken som vän eller partner är det bra att alltid vara osårbar och stark. Kom ner från molnen och våga erkänna att du har fel, det gör dig mer mänsklig som oss andra!



Ett ärligt leende

Vad finns det som gör en på bättre humör än när man får ett äkta leende av någon? Spelar ingen roll av vem (med undantag för Josef Fritzl), ett hastigt leende av någon på stan kan också göra att du känner dig sedd. Att börja morgonen med ett leende till dig själv i spegeln är en perfekt start på en bra dag. Hur trött eller morgondeppig du än må vara, så kommer leendet gör att du känner dig lika glad som du ser ut! Inte minst i vintertider som dessa är det en bra mini-terapi att bara dra på mungiporna lite. Har man svårt att få upp dem vid något tillfälle kan man använda sig av maskeringstejp, det gör inga märken, jag lovar!

Såhär glad var jag "sommaren" 09! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0