Första skoldagen!





Bilden tagen innan skolan slutade i våras

 Vår skola - kunskapsgymnasiet - är en väldigt liten skola, eller kompakt kanske man ska säga. Vart man än går träffar man någon man känner och alla är på alla våningar samtidigt. Ändå har styrelsen antagit runt 100 nya elever till hösten så nu är vi absolut minst 500 personer som springer runt benen på varandra varje dag! Vår skola är kan man säga mer hög än bred, vilket gör att det är många trappor man ska upp och ner för. Tänk 50 elever/lärare som ska upp/ner för samma trappa samma tidpunkt - kaos!
Inte nog med det så har de bestämt att ALL yta på de tre (av fyra) våningarna ska vara studieyta och arbetsro. Så om 500 elever vill prata om något annat än grundpotens eller grundlagar ska de alla befinna sig på våning 1 som består av en minimal matsal, en halv soffgrupp och två runda bord. Bra planering! Jaja, de kommer väl själva inse att det fungerar bara i teorin men knappast i praktiken, men tills dess ska vi stå ut. Suck. Det är självklart roligt att träffa alla klasskamrater och andra vänner på skolan, men nu hittar man knappt varandra för allt folk!
Men jag ska tänka på det jag själv alltid säger: Klaga inte om du inte kan göra någonting åt saken, gör det bästa av saken!

Bajs.

Kommentarer
Postat av: mimmi

jag kunde inte sagt det bättre själv!!!!!!

2009-08-27 @ 22:09:57
URL: http://mimmishl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0